SÜREKLİ: “BÖLGEYE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR SÜRECEK”
7 Temmuz 2020, Salı 06:37Tweet |
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çiğli ve Aliağa’da ziyaretlerde bulundu. Sürekli, Aliağa ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Aliağa Cumhur İttifakı’nın en güçlü kalelerinden; başarılı yerel idarelerinden biri. Bölgeye yaptığımız yatırımlar sürecek.” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin “Gönül Seferberliği” kapsamındaki buluşmalarında bu haftaki durağı Çiğli ve Aliağa oldu. Sürekli; Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek yatırım planlarını değerlendi; belediye ve hükümet çalışmalarını masaya yatırdı. Aliağa ziyaretlerini MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte gerçekleştiren Başkan Sürekli; “Gönül seferberliğimiz, gönül ve hizmet birlikteliğimizi güçlendirerek devam ediyor. Çiğlimize TOKİ müjdesi ile gittik. Aliağa zaten Cumhur İttifakı’nın en güçlü kalelerinden; başarılı yerel idarelerinden biri. Bölgeye yaptığımız yatırımlar sürecek. Hizmette öncelik ve öngörü önemli. Her iki ilçemizin de yatırımları bu bakış açısıyla planlanıyor.” diye konuştu.
“Aliağa, lokomotif güç”
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Cumhur İttifakı’nın yerel yönetiminde olan Aliağa programını MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile birlikte gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan başkanlar; ilçenin Cumhur İttifakı farkını yaşayan bir kent olduğuna dikkat çekti. Başkan Sürekli; açıklamasında Aliağa’nın yarattığı katma değerin yatırımlarla karşılık bulmaya devam edeceğini söyleyerek; “Sadece İzmir ve bölgemizin değil, ülkemizin lokomotif güçlerinden biri. Türkiye'nin en büyük 100 sanayi kuruluşunun 16'sı Aliağa'da. 45 bin kişiyi istihdam ediyor. 2019 yılında İzmir'in sanayi bölgeleri ile çeşitli ilçelerinde teşviklerimizden yararlanarak yatırım yapan yerli ve yabancı firmalar sayesinde yaklaşık 2 bin kişiye daha istihdam olanağı sağladık. Sadece Aliağa'da 2019 yılında 70 milyon dolarlık yatırım yapılırken yaklaşık bin kişiye de iş kapısı açılmış oldu. ” diye konuştu.
“Meslek hastalıkları hastanesi için çalışmalarımız sürüyor”
Bakırçay bölgesinin her alanda önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Sürekli; sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Bölgeye yıllardır yarattığı katma değeri artıracak yatırımlar yapıyoruz. Kuzey Ege Otoyolu bunun en son ve çarpıcı örneği. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açtığımız otoyol, hem İzmirli hemşerilerimizi hem de bölge sanayiini rahatlatan ihtiyaca yönelik büyük bir proje. Çandarlı'ya ulaşım 40 dakikaya indi. Foça ve Dikili gibi turizm bölgelerine ulaşım soluk aldı. Aliağa'da faaliyet gösteren ALOSBİ, Petkim, Tüpraş gibi dev yapıların ve diğer büyük sanayi tesislerinin ağır tonajlı transferlerinde büyük avantajlar sağlanmış oldu. Çaltılıdere’de 9 Eylül Üniversitesi’ne bağlı meslek hastalıkları hastanesi yatırımı için çalışmalarımız sürüyor. 240 yataklı bir hastane olması planlanıyor. Meslek hastalıklarının tedavisi için, özellikle yanık ünitesi ve mikrocerrahisi olmak üzere birçok yeni ünite ve tıbbı cihazlar olacak.” diye konuştu.
(ESİN ÇETİN)

İZSU’nun 10 Temmuz verilerine göre, kentin tüm barajlarındaki doluluk

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da yangın emniyet şeridi oluşturdu,

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları,

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK), son günlerde kenti etkileyen

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Açıkhava Film Günleri

Aryom Yazılım, İzmir merkezli siber güvenlik başta olmak üzere, kişisel

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, İngiltere’den söküm

Son bir ayda İzmir’i etkileyen orman yangınlarının geride bıraktığı hasar ürkütücü

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 13 Temmuz Pazar günü geleneksel

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Menemen Belediye eski Başkanı

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan

Menemen Belediye eski Başkanı Tahir Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, belediye

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede 27 ekiple sivrisinek ve haşereye

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aliağaspor FK,

Türkiye’de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan

TFF 2. Lig Kırmızı temsilcisi Aliağaspor FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden

Reseller hosting günümüz dijital dünyasında kendi hosting işinizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın yangından zarar gören

Ocak-mayıs döneminde Türkiye'den yapılan 110 milyar doları aşan ihracatın

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, köylerin yeniden yangınlara

Eğitim-İş İzmir 7 No'lu Şube Başkanı Mustafa Gök, yaklaşan 8. Dönem

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Letonyalı

2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin

SOCAR Fiber ve TurkNet, Türkiye’nin internet altyapısını güçlendirmek,

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Bakırçay’daki gazetecilerle mesleki

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyeleri,

Tüm dünyada ekonomik belirsizlikler ve riskler arttıkça bireyler

Portföy yönetimi, yatırımcıların varlıklarını en iyi şekilde değerlendirmelerine

Finansal hedefler, kişisel ve kurumsal yaşamda uzun vadeli başarının anahtarını oluşturur.

CHP Genel Başkanı Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı önünde, İzmir Büyükşehir

Aliağa, Foça, Gaziemir, Bornova, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde

Türk denizciliğinin bağımsızlık ve egemenlik simgesi 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, Hollandalı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yolsuzluk soruşturması kapsamında