131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ADAR: “BAŞKAN, AĞAPARK’TA ALKOL SATILMAYACAK DİYORDU”

7 Temmuz 2021, Çarşamba 07:03

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın, kesinlikle alkol satışı yapılmayacağını söylemesine rağmen Ağapark’ta alkol satışı yapıldığını belirterek, “Şimdilerde de Güzelhisar tesisleri için alkol satışının olmayacağını söylüyorsun. Ağapark’tan yola çıkarak çok yakın bir zamanda burada da alkollü satış yapılacağını düşünüyorum” dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, şahsi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Ağapark Sosyal Yaşam Alanı’ndaki alkol satışına değindi. Belediye Başkanı Serkan Acar’ın kesinlikle alkol satışı yapılmayacağını söylemesine rağmen Ağapark’ta alkol satışı yapıldığını ifade eden Adar, “Ağapark Aliağaspor’a devredildi, Aliağaspor başka birine. Belediye bütçesinden karşılanarak yapılan sosyal tesis Aliağa halkına ait olmalıydı. Tabii ki Aliağaspor’da. Bir sünnet düğünü için Ağapark’taydım, salon 1’in oradaki kafede alkol satışı yapıldığını gördüm. Alkol satışına karşı değilim, bizi de ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren tarafı Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar’ın Ağapark’ta kesinlikle alkol satışı yapılmayacak diye ikrarıdır. Aliağa halkı adına soruyoruz. Ne oldu Sayın Başkan, tesislerinde alkol satışına neden izin veriyorsun?” dedi.

“Güzelhisar Tesislerinde de alkol satışına izin verecek misiniz?”

Belediye Başkanı Serkan Acar’ın, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde de alkol satışı yapılmayacağını söylediğini dile getiren Yavuz Adar, paylaşımında, “Şimdilerde başka bir tesis için, yani Güzelhisar Tesisleri için alkol satışının olmayacağını söylüyorsun. Ağapark’tan yola çıkarak çok yakın bir zamanda burada da alkol satışı yapılacağını düşünüyorum. Güzelhisar Tesislerinde de alkol satışına izin verecek misiniz? Sessiz, sedasız birilerini devrederek.” İfadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler