CHP'nin dayanışma yemeğine yoğun katılım
9 Ocak 2024, Salı 06:52Tweet |
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu yemekte konuşan CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, “Birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece bizi yolumuzdan hiçbir kuvvet alıkoyamayacak” dedi.
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, hafta sonu ilçedeki bir otelde birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirdi. Yemeğe CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ve partinin ilçe yöneticilerinin yanı sıra, CHP il yöneticileri, CHP Aliağa belediye başkan aday adayları, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, meclis üyesi aday adayları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri ile partililer yoğun katılım gösterdi.
“Kötü yönetim anlayışı bizleri son derece üzmekte”
Gecenin açılışı konuşmasını yapan CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, partilileri ağırlamaktan ve birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu vurgulayarak, “Bizleri bir arada tutan ve tutacak olan en güzel iki kelime belki de birlik ve dayanışmadır. Bu sebeple bu akşam düzenlediğimiz etkinliğin adının birlik ve dayanışma yemeği olmasının adı tesadüf değildir. Birlik ve dayanışma yemeğimize gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Emeğin başkenti olarak bilinen Aliağa’mızın 10 yıldır sosyal demokrat belediyecilikten uzak olarak yönetilmesi, belediyenin tüm kaynaklarının hoyratça kullanılması, Aliağa halkına ait olan arsa ve arazilerin adeta talan edilmesi ve bu kötü yönetim anlayışı bizleri son derece üzmektedir. Bizleri üzen diğer bir neden ise her seçimde Aliağa’mızda en çok oyu alan birinci parti olmamıza rağmen yerel iktidarı, iki dönemdir 5-6 bin oyu olan bir partinin almasıdır.” Dedi.
“CHP bayrağını Aliağa’mızda yeniden dalgalandıracağız”
31 Mart’a kadar toplumun tüm kesimleriyle el ele, omuz omuza nasıl mücadele edileceğini herkese göstereceklerini söyleyen Ali Serçe, “Seçimleri almak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını Aliağa’mızda yeniden dalgalandıracağız. Bu ülkedeki; adalet, eğitim, işsizlik, enflasyon ve hayat pahalılığı, rüşvet, yolsuzluk, toplumsal ahlak, demokrasi ve fikir özgürlüğü gibi başlıca sorunların çözümü için el ele, yan yana, omuz omuza olacağız.” İfadelerini kullandı.
Anayasa’ya Saygı Mitingi’ne davet
Tüm partilileri, 14 Ocak’ta Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek olan Anayasa’ya Saygı Mitingi’ne davet eden Serçe, “Anayasa Mahkemesi’nin vermiş olduğu hak ihlali kararlarını yok hükmünde sayan Yargıtay’ın garabet kararlarına karşı 14 Ocak 2023 tarihinde, Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek olan Anayasa’ya Saygı Mitingi’ne tüm üyelerimizi ve yurttaşlarımızı davet ediyorum. Hak, hukuk, adalet şiarıyla sizleri selamlıyorum. Varlığınız ve desteğiniz bizleri çok umutlandırıyor. Çıktığımız bu onurlu yolda emeklerimizin sonuç vereceğine inanıyoruz. Birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece bizi yolumuzdan hiçbir kuvvet alıkoyamayacak. Buna yürekten inanıyorum ve bu inançla diyorum ki başaracağız, başaracağız, başaracağız.” Diye konuştu.
Aday adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi
Ali Serçe’nin konuşmasının ardından CHP’nin Aliağa belediye başkan aday adayları sahneye davet edilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede partililer canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
(VOLKAN GÜNDÜZ)

Vatandaşların zincir marketlerdeki ürün fiyatlarını anında karşılaştırabilecekleri

Aliağa Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören karate öğrencileri,

Chopard, kaliteli işçiliği ile dünya çapında tanınan bir marka.

Sağlıklı yaşam, doğru beslenme ile başlar ve bu noktada doğanın sunduğu en güzel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, Harmandalı Katı

Ege Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren meslek yüksekokullarının

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor FK, 19. hafta karşılaşmasında

Ege Ligi 2. Etap Karate Şampiyonası’na 14 sporcu ile katılan Aliağa Taner Erol

İzmir Büyükşehir Belediyesi 19 Şubat’ta İzmir Afet Koordinasyon Çalıştayı

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel Aliağa Minik Eller Anaokulu

Öykülerindeki etkili anlatımıyla hayatın içinden suskunlukları, hüzünleri

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Ege Denizi'ndeki deprem fırtınasıyla ilgili,

Aliağaspor FK, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, Süper Lig

İzmir Büyükşehir Belediyesi kenti olası depremlere karşı dirençli

İzmir'de 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler

İzmir'de, Aliağa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilçede, 40 jeotermal

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek,

Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi, Dudaktan Kalbe, Yabancı Damat, Fedai,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölge liman başkanlıkları bazında,

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Aliağa

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu’nda Aliağa Petkimspor, evinde oynadığı,

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

İzmir Valisi Süleyman Elban, Ege Denizi'nde yaşanan depremlere ilişkin yaptığı

Demokrat Parti’den istifa eden Bağımsız İzmir Milletvekili Salih Uzun, CHP’ye

Uzmanlar, Ege Denizi'nde yaşanan deprem fırtınasını değerlendirdi. Uzmanlara göre,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek uygulamaları arasına beslenme

Basketbol Süper Ligi 17’nci hafta mücadelesinde sahasında karşılaştığı

Nesine 3. Lig 3.Grup 18. Hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk ettiği

LOL yani League of Legends, VALORANT gibi oyunlar günümüzün en

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir 8.

AK Parti İzmir 8. Olağan İl Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Kongrede