131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

İLÇE BAŞKANLARINDAN KIRKPINAR’A DESTEK

13 Haziran 2020, Cumartesi 06:25

     


Aralarında İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın da bulunduğu 30 ilçe başkanı 21 Haziran’da yapılacak olan il kongresinde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti İzmir’de 21 Haziran’da yapılacak 2. Olağan İl Kongresi öncesinde ilçe başkanlarından kritik bir açıklama geldi. Koronavirüs nedeniyle daha önce ertelenen İzmir İl Kongresi’nin de 21 Haziran tarihinde yapılması kararlaştırıldı. İzmir’de kongreye günler kala ilçe başkanlarından önemli bir açıklama geldi. İlçe başkanları, 18 Ekim 2019 tarihinden bu yana İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevini sürdüren ve yeni dönem için de aday olan Hüsmen Kırkpınar’a destek açıklaması yaptı. Aralarında İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar’ın da bulunduğu 30 ilçe başkanının İYİ Parti İzmir İl Binasında, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirdiği basın açıklamasında Kırkpınar’a tam destek geldi. İlçe başkanları 21 Haziran’daki kongrede Kırkpınar’ı destekleyeceklerini belirtti. “Üstün hizmetler sunacağına inancımız tam”

30 ilçe başkanını Kırkpınar’a ‘tam destek’ mesajı verdiği açıklama şöyle: “Sayın Hüsmen Kırkpınar 18 Ekim 2019 tarihinden buyana il başkanlığı görevini üstlenmiş olup başarıyla yürütmüştür. Türk Milleti’nin isteğiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Partimiz Türkiye’nin tüm meselelerine parmak basıp, gelecekte bu meseleleri çözmek üzerine iktidar olarak görev üstlenmeye hazırdır. Çalışmalarını büyük bir azim ve gayretle devam ettirmektedir. Sayın Hüsmen Kırkpınar başkanlığında oluşacak il yönetim kurulunun İYİ Partimizin bu çalışmalarına İzmir kamuoyu, mahalli siyaset ve teşkilatlarımız nezdinde üstün hizmetler sunacağına inancımız tamdır. İYİ Parti İzmir İlçe Başkanları olarak 21 Haziran 2020 günü yapılacak olan 2. Olağan kongremizde il başkan adayı Sn. Hükmen Kırkpınar ve oluşturacağı il yönetim kurulunu destekleyeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”

“İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar’ı destekliyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “30 ilçe başkanımızın ortaklaşa almış olduğu bir karar doğrultusunda 21 Haziran’da yapılacak olan il kongremizde kurucu il başkanımız Hüsmen Kırkpınar’a desteğimizi açıklamak üzere bir toplantı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar’ı destekliyoruz. ”ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler