131019098
26 Nisan 2024, Cuma

YENİ BAŞKAN CÜNEYT İŞÇİLİK

13 Ekim 2020, Salı 07:04

     


Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, basına kapalı olarak il kongresini gerçekleştirdi. İki adaylı gerçekleşen yarışta yeni il başkanı Cüneyt İşçilik oldu. Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “İzmirimize hayırlı olsun” dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığı'nı yürüttüğü Gelecek Partisi’nin İzmir İl Başkanlığı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda ilçe başkanlarının art arda gelen istifa ettiği iddiaları sonrası il yönetimi harekete geçti. İl Kongresi gerçekleştirilen Gelecek Partisi'nde, İl Başkanı Serhat Şener ile İletişim ve Medya Sorumlusu Cüneyt İşçilik il başkanlığı için yarıştı. Gerçekleştirilen oylamanın ardından Cüneyt İşçilik yeni il başkanı oldu. Tüm ilçe başkanlarının ise 'Büyük Kongre Delegesi' olarak yazıldığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

“Güzel bir kongre oldu”

Kongre sonrası açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “İzmir İl Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde Cüneyt İşçilik arkadaşımız 6 oy farkla İl Başkanı olarak seçildi. Kendisine başarılar diliyorum. Büyük kongre delegesi olarak da bütün ilçe başkanlarını yazmışlar. Güzel bir kongre oldu. Herkese teşekkür ediyorum. İşin ilginç tarafı altı ay içerinde iki tane il başkanım değişti. Bu, partimizdeki demokrasinin yüksek olduğunu gösterir. Kongremiz iki adaylıydı. Serhat Mustafa Şener ve Cüneyt İşçilik yarıştılar. İzmirimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler