131019098
19 Mart 2024, Salı

SAADET PARTİSİ’NDEN “GEÇİM İTTİFAKI” KAMPANYASI

15 Haziran 2021, Salı 06:07

     


Saadet Partisi, geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyası başlattı. Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, 9 Temmuz 2021 Cuma günü, Geçim İttifakı Kampanyası’nın startını vereceklerini açıkladı.

Saadet Partisi, “Hepimizin Gündemi Geçim Derdi” sloganıyla ülke genelinde “Geçim İttifakı” kampanyası başlattı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi; ülkemizde yaşanan ahlâkî ve manevî yozlaşmaya, materyalist eğitim cehaletine, yürütülmekte olan ekonomik yıkım politikalarının sebep olduğu geçim sıkıntısına çare olabilmek adına, dün olduğu gibi bugün de hakkın ve haklının sesini duyurmak, çare var demek, adil ekonomik düzen çözümünü telkin ve teklif etmek için Geçim İttifakı kampanyasını başlatmıştır” dedi.

“Bütün Aliağalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz”

Koç, Geçim İttifakı’nın; esnafla, işçilerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle ve ülkede geçim mücadelesi veren genç, yaşlı, kadın, erkek herkesle yapılacak bir ittifak olduğunu vurguladı. Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere, israfa, faize, kumara, yalana ve talana hayır diyen herkesi Geçim İttifakı çağrısına davet eden Mahmut Koç, Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı olarak, 9 Temmuz 2021 Cuma günü, Aliağa Demokrasi Meydanı'nda, saat 11.00'de Geçim İttifakı Kampanyası’nın startını vereceklerini açıkladı. Koç, “Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun, bütün Aliağalı hemşehrilerimizi Geçim İttifakı’na davet ediyoruz. Hepimizin gerçek gündemi için geçim ittifakında buluşuyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler