131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

SÜREKLİ, PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

16 Ocak 2021, Cumartesi 06:57

     


AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama’da TOKİ Sosyal Konutları, KYK Öğrenci Yurdu ve Çevre Yolu Projeleri'ni inceledi.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama’ya bir ziyaret gerçekleştirerek, TOKİ Sosyal Konutları, KYK Öğrenci Yurdu ve Çevre Yolu Projeleri'nde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine; Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kuzey Bölge Koordinatörü Rafet Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ve AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Duman da eşlik etti.

Başkan Koştu'dan Sürekli'ye teşekkür

Bergama'daki projelere verdiği destek dolayısıyla AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye teşekkür eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Bergama’mız da AK Parti İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’yi görmekten dolayı çok mutlu olduk. İzmir merkeze en uzak ilçelerden birisi olmamıza rağmen bizi hiç yalnız bırakmayan Sayın İl Başkanımız Sürekli’ye hemşerilerimize sözünü verdiğimiz projelerimizi yaşama geçirirken verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindekiler projeler için gerçekleştirdikleri inceleme gezisinin ardından 2004-2009 dönemi Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper’e de bir ziyaret gerçekleştirdiler.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler