131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

DSP SELMA ORHAN’A DA TEKLİF GÖTÜRDÜ

16 Şubat 2019, Cumartesi 06:45

     


DSP İlçe Başkanlığı, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkan Adaylığı için ilçenin tanınmış simalarından Selma Orhan’a da teklif götürdü. Orhan, DSP’nin teklifini teşekkür ederek geri çevirdi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken aday belirleme çalışmalarını sürdüren DSP Aliağa İlçe Başkanlığı, Aliağa Belediyesi Bağımız Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan’a da belediye başkan adaylığı teklifinde bulundu. Parti, daha önce bir kaç ismin de anıldığı aday belirleme sürecinde son olarak Selma Orhan’a teklif götürdü. 2014’teki yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Meclis Üyesi seçilen, fakat daha sonraları partisinden istifa ederek Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olan Aliağa’nın tanınmış simalarından Selma Orhan, DSP Aliağa İlçe Başkanı Osman Kocabıyık ve beraberindeki heyetin kendisine getirdiği belediye başkan adaylığı teklifini teşekkür ederek geri çevirdi.

“Partiler üstü bir hizmet anlayışı ile çalıştım”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aliağa Belediyesi Bağımız Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan, 35 yıldır partiler üstü bir hizmet anlayışı ile çalıştığını belirterek, “Demokratik Sol Parti Aliağa İlçe Başkanı Sayın Osman Kocabıyık ve yönetimine beni bu onurlu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Hizmet için çıktığım bu yolda 35 yıldır partiler üstü bir hizmet anlayışı ile çalıştım. Şu anda hiçbir siyasi partinin aktif üyesi değilim. Çalışmalarını takdir ettiğim mevcut Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ı destekliyor olmam sebebi ile DSP’nin teklif ettiği bu görevi kabul etmemiş bulunuyorum. Bu süreçte tüm belediye başkan adaylarına başarılar dilerim.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler