131019098
19 Nisan 2024, Cuma

İYİ PARTİ'DE İLÇE BAŞKANLARI BULUŞTU

16 Ekim 2019, Çarşamba 06:41

     


İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ilçe başkanları ile bir araya geldi. Masada; üye kaydı ve ittifakla ilgili şikayetler vardı. Görüşmenin ardından açıklamada bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Adar, “İttifakımız daha da güçlenerek devam edecek” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, bugün İl Binası'nda ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda, üye kaydı ve ilçe başkanlarının yaşadığı sıkıntılar vardı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kırkpınar; "Gündem; üye kaydı, üye kaydı, üye kaydı. Kongre henüz konuşulan bir şey değil, henüz zamanımız var. Kasım ayının sonuna doğru konuşmaya başlayacağız onu" dedi. İlçe başkanlarının CHP'li belediyelerle ilgili sorun yaşayıp yaşamadığına ilişkin de soruları cevaplayan Kırkpınar; "Belediyelerden halkın şikayeti oluyor mu? Oluyor. İttifakın da şikayeti olabilir" ifadelerini kullandı.

TSK İÇİN KAN BAĞIŞI

Kırkpınar, toplantının ardından ilçe başkanları, il yönetimi ve partililerle birlikte sınır ötesi operasyonda bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri için Kızılay Bölge Müdürlüğü'nde kan bağışı yapmak üzere İl Binası'ndan ayrıldı.

“İttifakımız daha da güçlenerek devam edecek”

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “İl başkanımız ilçe başkanlarımızın davetli olduğu geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Barış Pınarı Harekatı’na desteğimizin tam olduğunu belirttik. Son dönemde ittifakın bozulacağına dair yandaş medyada çıkan kötü, spekülatif haberlerin aksine kesinlikle öyle bir şeyin olmadığı görüşüldü. İttifakın daha da güçlenerek devam edeceği konuşuldu. Duruşumuzu buna göre sergileyeceğiz. Üye kayıtları konusu da toplantının gündemindeydi. Üye kayıtlarımız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler