131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

YÜCEL İLÇE BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

17 Nisan 2020, Cuma 06:07

     


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, koronavirüs salgını başladığından bu yana ilk kez aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın da bulunduğu ilçe başkanlarıyla online bir toplantı gerçekleştirdi.

Vaka sayısının en fazla görüldüğü illerden olan İzmir’de Korona virüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla devam ederken; siyasi partilerde bu süreçte görüşmelerini online olarak gerçekleştiriyor. Salgın başladığından bu yana İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri ve belediye başkanları ile online toplantılar gerçekleştirerek çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ında bulunduğu ilçe başkanları ile online bir toplantı gerçekleştirdi. Koronavirüs ile mücadele sürecinin masaya yatırıldığı toplantıda; ilçe başkanları tek tek söz alarak; yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda Başkan Yücel'in çok konuşmadığı, daha çok ilçe başkanlarına söz vererek yapılan çalışmaları ve karşılaşılan sorunları not ettiği öğrenildi.

Toplantıda; bazı ilçe başkanları TBMM'deki İnfaz Yasası görüşülmelerinde yer almayan CHP'li vekillere sitemde bulunduğu öğrenildi. Öte yandan; ilçe başkanlarının da dayanışma kampanyasında Büyükşehir'e destek olması, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında daha aktif rol alması gerektiği de toplantıda konuşulan bir diğer konu oldu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler