131019098
7 Mayıs 2024, Salı

OSMANAĞAOĞLU: “2021, ALİAĞA İÇİN DAHA İYİ OLACAK”

19 Ocak 2021, Salı 07:21

     


MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçedeki hizmetlerin devamı için parlamentoda gerekli destekleri vermeye çalıştıklarını söyleyen Osmanağaoğlu, “2021 yılının, Aliağa için 2020 yılından daha iyi olacağına inancımız tamdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aliağa’ya geldi. Osmanağaoğlu, ilk olarak MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluştu. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve partinin ilçe yönetiminin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Tamer Osmanağaoğlu, “İlçe başkanımızla beraber bir organizasyon yapıp bir araya gelelim diye düşündük. Buradan sırasıyla ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Kaymakamlığı, Aliağa Belediye Başkanlığını, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasını, Aliağa Kasalı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini, Devlet Hastanesini ziyaret edeceğiz. Bugün dolu dolu bir Aliağa programı yaptık.” dedi.

“Aliağa’yı çok önemsiyoruz”

Aliağa Belediyesi’nin, Cumhur İttifakı’nın ve İzmir’in önemli belediyelerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Tamer Osmanağaoğlu, “Aliağa sosyoekonomik yapısıyla çok önemli bir yer. Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarının yer aldığı bir ilçe. Ege Bölgesi’nin ihracatının yüzde 52’si Aliağa’dan yapılıyor. Aliağa’yı çok önemsiyoruz. Aliağa Belediyesi de kamuoyu nezdinde göz dolduran çalışmalarına devam ediyor. Hizmetlerinin devamı için biz de parlamentoda nasıl destek vereceksek o destekleri vermeye çalışıyoruz. Bir an önce meslek hastalıkları hastanesinin yapılması, Aliağa Devlet Hastanesi’nin yapılması, karayolu bağlantılarının düzenlenmesi ile ilgili Ankara’dan destek sağlamaya çalışıyoruz. 2021 yılının, Aliağa için 2020 yılından daha iyi olacağına inancımız tamdır. Belediyemiz de burada o gayret içerisindedir. İlçe teşkilatımız da çok diri ve çok canlı. Sivil toplum teşkilatları ile sürekli görüşme halindeler. Onların da sorunlarını dile getiriyoruz. Aliağa’yı çok seviyoruz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler