131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

DEM’den “formalite aday” tepkisi

19 Mart 2024, Salı 06:57

     


DEM Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Aliağa’da formalite olsun diye belediye eş başkan adayı çıkardıkları iddiasına tepki gösterildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Aliağa İlçe Eş Başkanı Veysel Özbay, son günlerde partilerinin belediye eş başkan adayları hakkında kara propaganda yapıldığını belirterek konuyla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Özbay, “Aliağa’mızın değerli emekçi halkları. İşçiler, kadınlar, gençler, işsizler, emekliler. Dem Parti dostları. Yerelde yayılmaya çalışılan, ‘Dem Parti, Aliağa’da formalite olsun diye belediye eş başkan adayı çıkardı, belediye başkanlığı seçimlerinde oyunu başka parti adayına kullanacak’ söylentisi bir kara propagandadır ve doğru değildir.” Dedi.

“Hiçbir parti ile ittifakımız yok”

Belediye Eş Başkan Adayları Gül Ekici ve Hasan Çiftçi’nin, ilçe yönetimi ve partilerinin Aliağa’da seçim kazanmak için göstermiş olduğu adaylar olduğunu vurgulayan Veysel Özbay, “Kazanmak için, adaylarımızla ve partililerimizle birlikte çalışıyoruz. Bu seçimlerde hiçbir parti ile ittifakımız yoktur. Aliağa ve İzmir'de kendi partimiz ve kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz. Aliağa halklarımızdan kendi partimiz ve kendi adaylarımız için oy istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aliağa Belediye Başkanlığı ve Aliağa Belediye Meclis Üyeliği için oylar Dem Parti’ye” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 







 
Son Eklenen Haberler