131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

SAADET PARTİSİ SORUNLARI YERİNDE DİNLİYOR

21 Aralık 2021, Salı 06:46

     


Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, mahalle ziyaretleri kapsamında Yukarı Şehitkemal Mahallesi’ne gidip sorunları yerinde dinledi.

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nın mahalle ve köy ziyaretleri sürüyor. Son ziyaretini Yukarı Şehitkemal köyüne yapan Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç ve yönetimi, Yukarı Şehitkemal Muhtarı Kasım Ercan ve mahallelilerle buluştu. Başkan Koç, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı mahalle muhtarı ve mahallelilere teşekkür etti. Başkan Koç ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Siyaseti tüm insanlığın saadetini gözeterek yapmayı benimseyen bir partiyiz. İlçemizi karış karış gezmeye vatandaşlarımızın problemlerini ve bizlerden beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz ve hız kesmeden de devam edeceğiz. Ülkemiz, iktidarın basiretsiz ve ferasetsiz politikaları sebebiyle savrulma yaşamaktadır.” İfadelerini kullandı.

“Milletimizin iktidara güveni kayboldu”

Açıklamasına ülkedeki ekonomik durumdan da bahsederek devam eden Başkan Koç, “Ülkemizde ekonomik eşitsizlik hayat pahalılığı derinleşerek devam ediyor. Bakınız son araştırmalara göre en zengin yüzde 10’lık kısım ülke gelirinin yüzde 54'ünü elinde tutuyor; bu eşitsizlik ülkemizin temel problemidir. Bir yanda en temel ihtiyaçlarını alamaz hale gelen bir millet diğer yanda ise küçük mutlu bir azınlık var 2022 yılı bütçesinde. Adalet ve Kalkınma Partisi bütçede 240 milyar lira faize pay olarak ayırmış durumda, bu 300 milyarı bulacak, bir taraftan nas var diyeceksiniz diğer taraftan korkunç bir biçimde millete faiz ödeteceksiniz. Neyi savunuyorlar, rotaları nedir bilmek mümkün değil. Halkımızın iki kıymetli şeyi var bunlar umut ve güven. Milletimizin iktidara güveni kayboldu umudunu da yitirirse durum vahim. Vatandaşlarımıza sesleniyorum; milli görüş iktidarı en zor zamanlarda iş başına geldi geçmişte havuz sistemi kuruldu, İslam ülkeleri işbirliği kuruldu, asgari ücretliye, işçiye, memura süper bir şekilde gelir temin edildi, ülke kaynakları faaliyete geçirildi, israf önlendi yolsuzluk ve lüks önlendi halkımızın cebine bir şeyler girdiğini hep birlikte gördük. İnşallah bütün bu olumsuzluklara rağmen halkımız yetkiyi Saadet Partisi'ne verir, biz de hem bölgenin hem de ülkemizin umudu haline tekrar geliriz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler