131019098
29 Mart 2024, Cuma

CHP’Lİ GENÇLER BAŞKANINI SEÇECEK

22 Ocak 2020, Çarşamba 06:50

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Gençlik Kolları seçime gidiyor. Yapılacak seçim için Ahmet Orhan ve Alp Günay Bayrak aday oldu.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları yeni başkanını seçecek. Seçim 2 Şubat Pazar günü CHP Aliağa İlçe Başkanlık binasında yapılacak. Seçimde 260 genç partili oy kullanacak. Mevcut başkan Kayhan Aydın bu seçimde aday olmayacak. Seçim için parti içinden iki aday çıktı. Bu adaylardan biri Ahmet Orhan diğeri ise Alp Günay Bayrak oldu. Adaylar, şahsi sosyal medya hesaplarından adaylıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Orhan: “Umudu örgütlemek, sorunlara çözüm olmak için adayım”

Ahmet Orhan, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Verdiğimiz hak, hukuk, adalet ve emek mücadelemizin genç bir neferi olarak 2020 - 2022 dönemi CHP Gençlik Kolları Başkanlığı’nda umudu örgütlemek ve gençlerin sorunlarına çözüm olmak için adaylığımı açıklıyorum. Hedef edindiğimiz partimizi iktidara taşıma yolunda siz değerli kardeşlerim ve büyüklerimle hep beraber yol yürümek için desteğinizi istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Alp Günay Bayrak: “Aliağa siyasetine yön vermeye hazırız”

Açıklamada bulunan diğer aday Alp Günay Bayrak ise, “Aliağamızın birliği ve beraberliği için bu yolda gençler olarak karar alıp, gençler olarak yürümeye karar verdik. Gençlik örgütümüz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, daha güçlü ve 2022’nin genç kadrolarını kuracak bir ilçe örgütü için Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım. Değerli gençlik örgütümüzün de desteğiyle hep birlikte Aliağa siyasetine yön vermeye hazırız. Partimizin iktidar hedefinde 2020 yılında başlattığımız yeni bir hikayeye; yorulmadan, omuz omuza hep birlikte devam etmek istiyoruz. Asla ‘’ben’’ diyerek yola çıkmam. ‘Biz’ diyerek birlikte her platformda en ön saflarda mücadele etmek istiyoruz." İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler