131019098
29 Mart 2024, Cuma

İYİ’LİK ELİ SAĞLIK EKİBİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

22 Aralık 2021, Çarşamba 07:08

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Hande Gök ve yönetimi koordinesinde, ilçenin çevre mahallelerinde uygulanan İYİ’lik Eli Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

İYİ Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Hande Gök ve yönetimi, İYİ’lik Eli Projesiyle Aliağa’nın çevre mahallelerinde yaşlı vatandaşlara sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “İYİ Parti Aliağa ilçe Teşkilatı olarak ilçemizde bir ilke imza atıyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Hande Gök’ün koordinasyonunda oluşturduğumuz İYİ’lik Eli Sağlık Ekibi ile Aliağa’nın kırsal mahallelerinde bulunan yaşlı ve hasta vatandaşlarımızla sağlık üzerine sohbet ediyoruz. Doktor Burak Bey ve Hemşire Nurten Hanım öncülüğünde ziyaretlerini gerçekleştiren İYİ’lik Eli Sağlık Ekibimiz, bugüne kadar Güzelhisar, Çıtak, Bozköy, Şehitkemal, Çakmaklı’da gerçekleştirdiği ziyaretlerine Horozgediği ve Samurlu mahallelerinde devam etti. Ekibimiz, toplamda 50’den fazla hasta ve yaşlı vatandaşımızın sağlık sorunlarını dinledi. Aliağalı vatandaşımıza her alanda hizmet etmek amacıyla, ilçemiz nezdinde kurmuş olduğumuz İYİ’lik Eli Projesi ile önümüzdeki günlerde; Uzunhasanlar, Karakuzu, Karaköy, Kapukaya, Kalabak, Hacıömerli, Çaltılıdere, Aşağı Şakran, Yüksekköy ve Çoraklar mahallelerinde hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın genel sağlık sorunları üzerine sohbet etmeye devam edecektir.” Dedi.

Hande Gök, “Amacımız onlara psikolojik olarak destek vermek”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir diğer isim İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Hande Gök oldu. Başkan Gök, “İlçe teşkilatımız ve yönetim kurulu üyelimizin teveccühü ile İYİ’lik Eli Sağlık Ekibi koordinatörü olarak atandım. Bu projenin başında kadın kolları başkanı olarak ben bulunuyorum. Köylerdeki yaşlı ve hasta vatandaşlarımızla sağlıkları hakkında sohbetlerde bulunuyoruz. Sohbetimizin amacı onlara psikolojik olarak destek vermek. Kültürümüzde olduğu gibi sıla-i rahimde bulunmak ve siyasi parti olarak da vatandaşımızın yanında olmak istiyoruz. Günün sonunda bizlere mutluluklarını dile getiren ve bizlere kapılarını açan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında ve hatırlarını sormaya devam edeceğimizi de buradan sizlerin aracılığıyla da bildirmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler