131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“AK NOKTA” MOBİL İLÇE BİNASI GİBİ

23 Haziran 2021, Çarşamba 06:41

     


AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya, AK Nokta’nın faaliyetleri hakkında Aliağa Ekspres’e açıklamada bulundu.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya ilçede faaliyet gösteren AK Nokta’daki faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Hamdi Erdem: “Mobil ilçe binası hizmeti veriyor”

Konuşmasına AK Nokta’da gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsederek başlayan Erdem, “AK Noktamız ‘Ulaşamadığımız yer bizim yerimiz değil’ şiarıyla kurulmuş bir nokta. Kurduğumuz bu noktayla gönüllere ulaşmaya çalışıyoruz. AK Nokta Türkiye’mizde AK Parti’nin bir projesidir. İzmir’imizde de 30 ilçede uygulanmaktadır. İlçemizde toplamda 30 mahallemizde çalışmaktayız. AK Noktalarımızı Şakran’da iki noktada kurmaktayız. Aliağa’mızda; Demokrasi Meydanı, Kafeler Sokağı, Kapalı Pazaryeri ve Çarşamba Pazarında kuruyoruz. Kadınlarımızın, gençlerimizin ve ana kademenin faaliyet yaptığı yerlerde kuruyoruz bu noktaları. Bizle beraber, gittiğimiz her noktaya taşıyabiliyoruz. Gittiğimiz yerde bu nokta üyelerimize mobil ilçe binası hizmeti veriyor. İçerisinde üye kayıtları alabiliyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını dinleyip çözümü noktasında kendisine yardımcı olabiliyoruz. Bizi bekleyen daha birçok nokta var. Oralara da gitmek zorundayız. Gittiğimiz yerlerde insanlar bizi bağrına basıyor. Vatandaşımızla partimiz arasında köprü görevi görerek ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılıyoruz.” Dedi.

Bahadır Sarıkaya: “Bize gelemeyenlerin biz ayağına gitmiş oluyoruz”

Başkan Hamdi Erdem’in ardından AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya da AK Nokta’nın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Dokuz aydır görevdeyim. Hedefimiz gençlik. Yaptığımız temaslarda gençlerin en büyük sorununun istihdam olduğunu gördük. Gençlerimizi mezun olduktan sonraki süreçlerinde desteklemeye çalışıyoruz. Hatta işi biraz daha ilerletip gençlerimizi okurken ki süreçlerinde de desteklemeye çalışıyoruz. Yardımcı kurslar ve Network eğitimleriyle öğrencilerimizi bilinçlendiriyoruz. Onun dışında Aliağa halkına hizmet ediyoruz. Hamdi başkanımızın oluşturduğu bir Whatsapp Hattı var. Bu hattan bize sürekli Aliağa halkımız derdini sıkıntısını aktarıyor. Biz de bu sıkıntıları haftalık olarak raporlayıp başkanımıza iletiyoruz. Böylece dert ve sıkıntıları çabucak çözüme kavuşturmuş oluyoruz. AK Nokta bizim ihbar hattımız gibi. Bu hattı kullanmayan insanlarla biz AK Noktada buluşuyoruz. Bu noktayı gördüklerinde insanlar iyi temennilerini iletiyorlar. Bunun dışında yine dertlerini sıkıntılarını iletiyorlar. Biz de gerekli notlarımızı alıyoruz. Ortadaki sorun için hızlı bir aksiyon almaya çalışıyoruz. AK Nokta bu anlamda mobil parti binası gibi bir şey aslında. Bu nokta sayesinde bize gelemeyenlerin biz ayağına gitmiş oluyoruz.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler