131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

OĞUZHAN: “BAKIRÇAY’I TOPYEKÛN GERİ ALACAĞIZ”

26 Mart 2021, Cuma 06:27

     


CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi, ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oğuzhan, parti olarak Bakırçay’ı topyekûn geri almak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turan ve Oğuzhan Özşahin, ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda, geçtiğimiz günlerde Aliağa’ya gelen ve bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın ziyareti konuşuldu. Esnaf ziyaretleri ve toplantıların verimli geçtiğini söyleyen Özlem Şan Oğuzhan, bu toplantıların Bakırçay Bölgesinde önümüzdeki günlerde de süreceğini dile getirdi.

“Bakırçay bölgesinde daha sık toplantılarımız olacak”

Bundan sonra Bakırçay bölgesinde daha sık toplantılar gerçekleştireceklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Bölgedeki toplantılarımızı sıklaştıracağız. Örneğin ben Bergama’da olacağım. Bergama ilçe başkanımız burada olacak. Milletvekillerimiz bu toplantılarımıza katılım gösterecek. Gerekirse İzmir milletvekillerimiz dışında başka bölgelerimizden milletvekillerimiz de bölgeye gelecek. Yani parti olarak Bakırçay’ı topyekûn geri alacağız. Bu çalışma yeni başlatılmış bir çalışma değil. Daha öncesinde de yapılmıştı. Tekrar hayata geçirildi.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler