131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

CHP’de ‘genç üye’ seferberliği

29 Haziran 2022, Çarşamba 06:20

     


CHP İzmir İl Gençlik Kolları, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçede ‘genç üye’ standı kurarak üye seferberliği başlattı. Üyelik işlemleri stantlarda online şeklinde yapılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde üye seferberliği sürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla İzmir’de 3 bin kişiye CHP rozeti takılmıştı. Bu hafta sonu Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla gerçekleşecek törende bin 500 yeni üyeye CHP rozeti takılacak. Üye seferberliği il gençlik kolları bünyesinde de sürüyor. İl gençlik kolları başkanlığı aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçede genç üye standı kurmaya başladı. Stantlara gelen gençlere CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun gençlerle ilgili vaatler anlatılıyor. Üye olmak isteyenlerin üyelik işlemleri ise online şeklinde yapılıyor. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan ilçelerde stantları ziyaret ederek üyelik seferberliği ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyor. CHP’nin İzmir’de yaklaşık 14 bin genç üyesinin olduğu öğrenildi.

Aliağa’da üye kayıtları için çalışmalar başladı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orhan, “Hafta sonu İzmir genelinde uygulanan eylem yasağından kaynaklı biz üye kaydı çalışmalarımızı bu hafta gerçekleştirmeye başladık. Yeni Mahalle’de ilk kayıt işlemlerimizi yaptık. Cuma günü Demokrasi Meydanı’nda stantlarımızı kurup üye kayıtlarımızı alacağız. Hafta sonu da kayıtlarımızı gerçekleştirmek için gerekli mercilerden izin alma işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Partimizi gençleştirmek ve iktidara taşımak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Bu süreçte yorulmadan, pes etmeden, partimizin iktidarı ve ülkenin geleceği için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geliyor gelmekte olan.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler