131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

BAŞKANLARDAN SORUNLARI DİNLEDİ

29 Ağustos 2019, Perşembe 06:20

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Aliağa’yı da ziyaret eden Sürekli ilçelerde mahalle başkanları ve ilçe başkanlarıyla sorunlar üzerine konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli göreve başladığı ilk günden itibaren gerçekleştirdiği ilçe gezilerine devam ediyor. Ziyaret ettiği ilçelerde eski ve yeni mahalle başkanları ve İlçe başkanlarıyla bir araya gelen Sürekli bu kez Çiğli, Menemen, Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık ilçelerini ziyaret etti. Ziyaret sonunda Bergama’da mahalle başkanları ve ilçe başkanlarıyla birlikte yemek yiyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve Aliağa’daki mahalle başkanları da eşlik etti. Sürekli yemek sonunda, “Günün sonunda Bergama İlçemizde bölge mahalle başkanlarımız ile bir araya geldik. Teşkilatımızın en önemli birimlerinden olan mahalle başkanlığı görevini üstlenmiş tüm başkanlarımıza emek ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

“Verimli bir ziyaret oldu”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ziyaret ile ilgili açıklamada bulundu. Sayın, “İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli Bey ilçe ziyaretlerinde bulunup mahalle başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızın sorunlarını dinledi. Ziyaretler kapsamında sorunların çözümü hakkında konuşuldu. Aliağa için oldukça verimli bir ziyaret oldu. Ziyaret sonunda teşekkür plaketleri takdim edildi. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettik.” Şeklinde konuştu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler