131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

CHP İZMİR İLÇE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

30 Ocak 2020, Perşembe 06:58

     


CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer il binasında düzenlenen toplantıda ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantı sonunda açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel adaylığının gündeme gelip gelmediği yönündeki soruya da yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de gözler 8 Şubat'ta yapılacak il kongresine çevrilirken, örgüt kritik bir zirve için bir araya geldi. CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer il binasında düzenlenen toplantıda ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Zirveye Aliağa’dan Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Kaçar, Menemen, Urla ve Karabağlar ilçe başkanlarının dışında 26 ilçe başkanı katıldı. Ayrıca toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu ve il yöneticiler de yer aldı.

Yücel'den açıklama ve 'adaylık' sorusuna yanıt

Toplantı sonunda CHP İl Başkanı Yücel'den açıklama geldi. Yücel şunları söyledi: “Önümüzde il kongresi var. İl kongresinden sonra kurultayımız var. Bu kongreler sürecinin partimize yakışan bir şekilde İzmir’e yakışan bir şekilde ve CHP İzmir İl Örgütünün yapacağı çalışmaların Türkiye siyasetine yön verecek düzeyde olması için partimizin kadrolarını belirlerken bir istişare toplantısı diyebiliriz. İlçe başkanlarımızın, büyükşehir belediye başkanımızın bu süreçle ilgili görüşler ve fikirler ve il kongresinden sonra CHP İzmir İl Örgütü'nün, İzmir’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın, hangi ilçede hangi mahalle de olursa olsun tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi, bunlara çözüm üretilmesinde gerek ilçe belediye başkanlarımız, gerek büyükşehir belediyemiz gerek CHP örgütler noktasında birlik beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde bu sorunların giderilmesi ve CHP İzmir İl Örgütü'nün partimize ve Türkiye siyasetine yön vermesi noktasında bir istişare toplantısı yaptık. Verimli bir toplantı oldu. Önümüzdeki günlerde ilçe başkanlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Büyükşehir belediye başkanımızın bir yurtdışı ziyaret var, döndükten sonra onunla da tekrar bir araya geleceğiz ve 8 Şubat’ta CHP’ye yakışan bir il kongresiyle kadrolarımızı belirleyeceğiz.”

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler