131019098
23 Nisan 2024, Salı

ALİAĞASPOR FK EVİNDE BERABERE KALDI

1 Ekim 2019, Salı 06:02

     


Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) ikinci haftasında sahasında Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor’u ağırlayan Aliağaspor FK, rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Aliağaspor FK, 66’da Alican Özaltun’un kaydettiği golle 1-0 öne geçse de galibiyeti koruyamadı. Konuk ekip 86’da Cenk Sarıtaş’ın penaltıdan attığı golle skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Aliağaspor FK, bu sonuçla puanını 4’e çıkardı.

Petkim Stadında seyircisiz oynanan karşılaşmayı Antalya bölgesinden Batuhan Kolak yönetti. Kolak’ın yardımcılığını ise İhsan Kaan Delice ve Hakan Erdaş yaptı. Orta saha mücadelesiyle geçen ilk yarı golsüz berabere tamamlandı. Ev sahibi takım ikinci yarıya daha istekli ve baskılı başladı. Rakip üzerindeki baskısını iyice hissettiren sarı siyahlılar kanatlardan yapılan ortalarla konuk ekibi abluka altına aldı.

DK 66’da Cemal Şener’in sol kanattan yaptığı ortaya ceza alanı içerisinde dokunan Alican Özaltun, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. (1-0)

DK 86 konuk ekibin kullandığı köşe vuruşunda hava topuna yükselen Osman Buğra Uysal’ın rakibi Uğur Özvardar’a arkadan yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendiren hakem Batuhan Kolak, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Cenk Sarıtaş, topu filelere gönderdi. (1-1) Karşılaşma bu golle 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler