Aliağaspor FK, deplasmandan 3 puanla döndü
1 Kasım 2022, Salı 06:02| Tweet |
Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 5.haftasında deplasmanda Özçamdibispor’a konuk olan Aliağaspor FK, 60 dakika 10 kişi oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etti.
Sarı siyahlılara galibiyeti getiren golleri 15 ve 28’de Muhammet Ali Aydın, 90+7’de Yiğit Kerem Armutlu attı. Ev sahibi takımın tek golünü ise 44’de Görkem Ali Kınay attı. Aliağaspor FK bu galibiyetle deplasmandaki galibiyet serisini sürdürürken 10. grupta da namağlup unvanını korudu. Sahadan 3 puanla ayrılan sarı siyahlılar, 11 puanla grupta ikinci sırada kalarak liderlik yarışını sürdürdü. Bornova Yusuf Tırpancı Futbol Sahasında oynanan mücadeleyi Aykut Çetinkaya, Meryem Güler, Ertan Kuşku ve Cenk Tunahan Yıldırım hakem dörtlüsü yönetti. Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Aliağaspor FK, ilk yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan taraf oldu.
15.dakikada Mustafa Pınar’ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topa dokunan Muhammet Ali Aydın sarı siyahlıları 1-0 öne geçirdi. 27.dakikada Aliağaspor FK defansında Hasan Ayçiçek gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 28.dakikada sol taraftan ceza alanı içerisine giren İlker Ataseven verdiği pasla İskender Can’ı sıfıra indirdi. İskender’in arka direğe yaptığı ortaya bu kez kafa ile vuran Muhammet Ali Aydın kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. (0-2) 44.dakikada ceza alanı dışından, yaklaşık 25 metreden sert bir vuruş çıkaran Görkem Ali Kınay, topu kalecinin sağından filelerle buluşturarak farkı 1’e indirdi. (1-2) İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısında 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili olmaya çalışan Özçamdibispor’a Aliağaspor FK pres ve pas oyunuyla karşılık verdi. Karşılaşmanın 82.dakikasında ev sahibi takım oyuncusu Aydın Kuzu, rakibine arkadan yaptığı centilmenlik dışı hareket sonucuna kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90+7.dakikada kontratakta Yiğit Kerem Armutlu, Aliağaspor FK’nın 3.golünü kaydetti. (1-3) Bu gol aynı zamanda maçında skorunu belirledi. Maçtan 3 puan ile ayrılan Aliağaspor FK, liderlik yarışını sürdürdü.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir’i depremlere karşı daha güvenli ve dirençli hale getirmek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eğitimde fırsat

Suskunluğun sesini duyan bir yerden geliyor Deniss. Cevaplardan çok sorulara,

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti Aliağa ilçe başkanları, 28 bin 75 lira 50 kuruş

SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Doğan, ilçedeki

Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu 26 Ocak’ta

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenen “Zaman

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı

İZSU, kış yağışları öncesi İzmir genelinde 12 ilçede binlerce yağmur suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devrim şehitleri Asteğmen Kubilay ve silah

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, kabul edilen 2026 bütçesini

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

















