131019098
29 Mart 2024, Cuma

GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

6 Temmuz 2021, Salı 06:41

     


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de esnafı ve Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret etti, gençlerle bir araya geldi. Kasapoğlu, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu ilçelerin gençlik ve spor yatırım protokollerini de imzaladı.

Bakan Kasapoğlu, İzmir programı kapsamında esnafı ziyaret etti, daha sonra Gençlik ve Spor Buluşması'nda Bayraklı'da gençlerle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen programda Kasapoğlu, gençlerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi. İzmir programı kapsamında son olarak Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İzmir için çok bereketli bir günü yaşadıklarını söyledi.

Serkan Acar, “Aliağamıza hayırlı olmasını diliyorum”

Kasapoğlu, gün içinde imzaladıkları yatırım protokolü ile İzmir'in ilçelerini gençlik ve spor yatırımlarıyla yeni bir döneme kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen İzmir Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nde Aliağamıza yapılacak spor tesisleri yatırımlarının protokollerini imzaladık. Sayın bakanımıza teşekkür ediyor, yatırımların Aliağamıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum”

Karşıyaka Spor Kulübünde kongre günü olduğunu anımsatan Kasapoğlu, şunları kaydetti; "Kongrenin spor camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İzmir'deki spor yatırımlarımız özellikle son süreçteki statlarımız Göztepe, Alsancak Stadı, az önce orayı da ziyaret ettik, orası da tamamlanmak üzere ve Karşıyaka Stadı. Süreçleri kamuoyu tüm detaylarıyla biliyor. Bakanlık olarak bu süreçte katkı, iş birliği noktasında, tüm teklifleri birlikte gerçekleştirme noktasında karar aldık. Karşıyaka Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve kulüple gerçekleştireceğimiz protokolle stadın tamamlanması, biliyorsunuz statta bir temel ve birtakım faaliyetler gerçekleştirildi, Karşıyaka'nın seyircisiyle ve camiasıyla buluşması yönündeki iş birliği kararını da almış olduk. Hem protokolümüzün hem bundan sonraki tahsis sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması ve stadın da bir an evvel spor camiasıyla, Karşıyaka'yla ve halkımızla buluşmasını temenni ediyorum."

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler