131019098
28 Mart 2024, Perşembe

SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN

7 Temmuz 2020, Salı 06:18

     


Koronavirüs salgını sürecince antrenmanlarına ara veren Foçalı karateci kardeşler Kaan ve Kerem Çağatay Yüksel, salonda yeniden antrenmanlarına başladı. Maske takarak antrenmanlarına başlayan sporcular, antrenörleri nezaretinde haftada iki gün salon çalışmalarını sürdürüyor.

Kontrollü sosyal hayata 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle geçilmesi ile birlikte Foçalı karateci kardeşler Kaan ve Kerem Çağatay Yüksel, evlerinden sürdürdükleri antrenmanlarını salonda maske takarak sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yeniden başladı. Virüs nedeniyle iptal edilen antrenmanlar, sosyal mesafe, siperlik maske ve yakın temastan kaçınma kuralları ile start aldı.

“Yarım kalan antrenmanlarımıza tekrar başladık”

Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel, antrenmanlara yeniden başlamalarıyla ilgili olarak yapıkları açıklamada, "13 Mart 2020 tarihinde pandemi sürecinin başlamasıyla beraber salonlardaki antrenmanlar iptal edilmişti. 1 Haziran 2020 tarihinde açıklanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yarım kalan antrenmanlarımıza tekrar başladık. Antrenmanlar kontrollü olarak başladı. 1 Haziran 2020 tarihinde başlayan antrenmanlarımıza çocuklarımız 18 yaş altında olduğu için haftada iki gün çarşamba ve cuma günleri dışarı çıkabiliyorlar. Bizler de bu günlerde yalnızca lisanslı ve milli olan sporcuları antrenmanlara almaya başladık. Kontrollü süreç olduğu için biz de bu kontrollü sürece uyuyoruz. Sosyal mesafeye uyulma, salon temizliği ve hijyen kurallarını uyguluyoruz. Antrenmanlara gelen sporcularımıza siper maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları uyguluyoruz. Sporculara kendi aralarında 2 metre mesafe kuralları uyguluyoruz. Sporcular antrenmanları duyunca büyük bir hevesle gelerek, kaldıkları yerden tekrar antrenmanlara başladılar." diye konuştular.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler