131019098
26 Nisan 2024, Cuma

GALATASARAYLILAR ADEM KOÇ İLE "DEVAM" DEDİ

13 Mayıs 2019, Pazartesi 06:31

     


Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 13 yıldır dernek başkanlığı görevini yürüten İşadamı Adem Koç yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna da yeni isimler dahil oldu.

Etap Altınel Otel’de yapılan kongrenin divan başkanlığını Mustafa Arıcı, divan katipliklerini de Tuncay Narşap ile Yılmaz Koç yaptılar. Kongrede Aliağa Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, derneğin üç yıllık faaliyetlerini değerlendirdi, geleceğe yönelik olarak yapacakları çalışmaları konuştu. Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Adem Koç, derneğin açıldığı ilk günkü gibi heyecanla işleri yürüttüğünü belirterek bu heyecanının hiç bitmemesini diledi. Üyelerin Galatasaray ve dernek ile ilgili düşüncelerini dile getirdiği konuşmalarla devam eden genel kurulda derneğe katkıda bulunan üyelere plaketleri verildi.

Yapılan oylama sonucunda; Adem Koç yeniden başkanlığa seçilirken, Seyfi Arslan ve Soner Gündüz başkan yardımcılıklarına, Arif Saral Genel sekreterliğe, Halil İbrahim Özer veznedarlığa, Tarkan Avcı muhasip üyeliğe, Tunahan Terzioğlu yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

Denetim Kurulu Üyeliklerine; Faruk Tüfekçi, Gürcan Can ve Erkan Yiğit, Disiplin Kurulu Üyeliklerine: Aykut Güneyli, Tolga Tamyalçın, Osman Ozan Özşahin, Sedat Özkurt, Üst Kurul Delegeliklerine ise İrfan Medet Akpınar, Yılmaz Koç, Halil Benli, Mustafa Arıcı seçildiler.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler