131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

GÖZTEPE FUTBOL OKULU AÇILDI

14 Haziran 2017, Çarşamba 07:13

     


Aliağa’da Göztepe Futbol Okulu açıldı. Antrenörlüklerini Murat İçöz ve Mehmet Ateş’in yaptığı okul dün ENKA Spor Kompleksi’nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

İzmir takımı Göztepe’nin yıllar sonra Süper Lig’e yükselmesinin ardından Aliağa’da Göztepe Futbol Okulu açıldı. Murat İçöz tarafından kurulan ve Mehmet Ateş’in antrenörlüğünü üstlendiği futbol okulunun öğrencileri 2002-2012 yılları arasında doğan 40 çocuktan oluşuyor. Antrenmanlarını ENKA Spor Kompleksi’nde yapacak olan Göztepe Futbol Okulu’nda teorik dersler verilmek üzere ofis ve derslikler de kuruldu. Göztepe Futbol Okulu dün sabah ENKA Spor Kompleksi’nde ilk antrenmanını yaptı. Antrenman süresince aileler de saha kenarından çocuklarına destek olarak yalnız bırakmadı.

ANTRENÖR İÇÖZ, “PİLOT TAKIM DA KURACAĞIZ”

Göztepe Futbol Okulu olarak ilerleyen günlerde bir pilot takım kurarak liglere de katılacaklarını ifade eden okulun kurucusu ve antrenörlerinden Murat İçöz, “Bugün 2007-2009 arası doğumlularla ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Okulun minik öğrencileri ile de eğlence amaçlı antrenman yaptık. Okulumuzun şu anda 40 öğrencisi var ve kayıtlarımız devam ediyor. İlgi büyük. Kayıt olacak öğrenci sayısı açısından sınırımız yok. Öğrenci sayısı arttıkça biz de antrenör sayımızı arttıracağız. Eğitimlerimiz haftanın iki günü, Salı ve Perşembe günleri birer saatten oluşmak üzere yaz-kış sürecek. Sahadaki çalışmalarımızın yanı sıra Kazım Dirik Mahallesi 377. Sokak’ta bulunan ofisimizde de teorik çalışmalarımız olacak. Ayrıca pilot takımımızı da kuruyoruz. Yarışmacı grup olarak liglere de katılacağız. Tüm bu çalışmalar neticesinde, burada keşfedeceğimiz yetenekli öğrencileri Göztepe Spor Kulübü’nün altyapısına taşıma imkanımız da olacak.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler