131019098
29 Mart 2024, Cuma

ALCİM ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

25 Nisan 2018, Çarşamba 06:27

     


Aliağa Cimnastik Spor Kulübü Derneği (ALCİM), katıldıkları karate müsabakalarında küçük yaşlarına rağmen aldıkları derecelerle adlarından söz ettiren Doğan Egecan Tercan ve Kaan Yüksel’i madalya ile ödüllendirdi.

Aliağa ve Foça’nın gurur kaynakları Doğan Egecan Tercan ve Kaan Yüksel küçük yaşlarına rağmen bugüne kadar katıldıkları karate müsabakalarında çok büyük başarılara imza attılar. Doğan Egecan Tercan ve Kaan Yüksel, cimnastik altyapıları sayesinde karate sporuna daha iyi adapte olarak başarıdan başarıya koşuyorlar. Minik karateciler, Aliağa Cimnastik Spor Kulübü’nde (ALCİM) son 3 yıldır Cimnastik Öğretmenleri Neslihan Göktekin ve Barış Tohumcu eşliğinde aldıkları eğitimler sayesinde gönül verdikleri Karate sporunda rakiplerinin önüne geçmelerine olanak sağladılar.

Cimnastik Öğretmenleri Neslihan Göktekin ve Barış Tohumcu yaptığı açıklamada, ‘’ Cimnastik tüm spor dallarının alt yapısı yani temelidir ve sağlıklı güçlü bir bedene sahip olmak Cimnastik ile mümkündür. Cimnastik binanın temelidir, temel ne kadar iyi ve güçlü ise üzerine yapacağınız katlar her zaman en sağlam ve güvenilir olacaktır. Cimnastik alt yapısı ile sadece fiziksel olarak değil güzel bir karakter ve lider özelliği taşıyan çocuklar yetiştirmek mümkündür. Salonumuzda eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz Kaan Yüksel ve Doğan Egecan Tercan’ ı başarılarından dolayı kutluyor. Kendilerinin çok daha güzel ve yüksek başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Her zaman arkalarındayız.’’ dedi.

Karate Antrenörü Kudret Yüksel Karate sporcusu olan Kaan Yüksel’de cimnastik eğitiminin yararını gördüklerini aynı şekilde kardeşi Çağatay Yüksel’inde bu eğitimi aldığını ve iki kardeşin de aynı başarıları hedeflediğini belirtti. Antrenör Kudret Yüksel “Alcim Aliağa Cimnastik Spor Kulübü ve Cimnastik Öğretmenlerimiz Neslihan Göktekin ile Barış Tohumcu ‘ ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler