131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

Kaan Efe Şahin’den büyük başarı

27 Şubat 2024, Salı 06:44

     


Aliağalı karateci Kaan Efe Şahin, Denizli'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Karate Yıldızlar ve Küçükler Grup Şampiyonası'nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Karate Yıldızlar ve Küçükler Grup Şampiyonası nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 13 farklı ilden 340 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada genç karateciler yeteneklerini sergiledi. Taner Erol Spor Kulübü'nün sporcusu Kaan Efe Şahin, şampiyonada 2. olarak gümüş madalya kazandı. Şahin, bu başarısıyla İzmir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Taner Erol Spor Kulübü’nün Başantrenörü Taner Erol, sporcusu Kaan Efe Şahin'i tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diledi.

Kuşak sınavı yapıldı

Öte yandan Karate Federasyonu 2024 yılı 1 dönem kuşak sınavı HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda, 110 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Taner Erol Spor Kulübü sporcuları, velilerinin de katıldığı sınavda öğrendikleri teknikleri göstererek bir üst kuşağa terfi ettiler.

(SERKAN SELİNGİL)

 







 
Son Eklenen Haberler