131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Cep Telefonu Desteği EasyCep

1 Ocak 2021, Cuma 14:14

     


Cep telefonlarına yüksek bütçeler ayırmadan, kullanışlı, yeni ve çağdaş modeller Easycep bütçesiyle sunulmaktadır. Bütçenize göre ikinci el cep telefonu hizmetinde özellikle garantili bir süreç vererek, 14 günde geri iade hakkı kullanıcı haklarına dahil edilmiştir. Çağdaş cep telefonu modelleri, teknikerler tarafından kontrol edilerek, güvenli bir kullanım için satışa sunulur. 

Easycep Cep Telefonu Satış Hizmeti 

Cep telefonu modelleri, son zamanlara pahalı fiyatlarla sunulmaktadır. K.D.V, özel tüketim vergisi ve döviz kurlarına göre satış alanında sıfır modelleri yüksek fiyatlarla almanız gerekmektedir. Bu alanda teknikerlerle çalışan, teknik servis hizmetiyle müşterilerine garantili cep telefonu modelleri sunan Easycep, dünya markası cep telefonlarının en son modellerini satış alanında değerlendirmektedir. 

·         Samsung

·         Apple 

·         Huawei

·         Xiaomi 

Markalarıyla güvenli alışveriş alanı oluşturarak, çok satanlarla efsane fiyatlar aynı kategoride yer almaktadır. Güvenli cep telefonu satış platformu olarak, cep telefonlarının kontrollerini yapar, kılcal çizik darbelerine göre satış alanına sunarak, kullanıcın bilgilenmesini sağlar. Sağlam olmayan, çizik ve hasar boyutları büyük olan modelleri satış alanında tutmamaktadır. 

Easycep Cep Telefonu Satış Politikası 

Cep telefonu modelleri kullanıcıdan ikinci el olarak alınırken, telefonun fonksiyonel özellikleri incelenmektedir. Bütün fonksiyonları çalışan, zarar görmemiş, kılcal çiziklerden ibaret olan modeller satış alanına sunulur. Aynı şekilde kullanıcıdan alınırken de bu kıstaslar üzerinden değerlendirilerek, cep telefonu tablet modellerine yer verilir. 

·         Tüm ürünlerin fonksiyonel özellikleri teknikerler tarafından incelenir. 

·         Müşterilerin 14 günlük iade süresi bulunmaktadır. 

·         Cep telefonu ve tabletlerin fatura bilgileri, kutuları ve yan aksesuarları satış politikasına göre sunulmaktadır. 

·         Cihazların ikinci el olduğu alıcılara iletilmiştir. 

·         Cihazların marka, model ve aksesuar seçenekleri her ürün için farklı fiyat seçeneklerine göre sunulabilir. 

Easycep Güvenli Satış 

Kolay ödeme yöntemleri sunan cep telefonu satış platformu, müşterilerine efsane fiyatlarla ekonomik cihaz alabilecekleri bir alan sunmaktadır. Dünyanın en kullanışlı markalarıyla, son modelleri bir araya gelerek, herkesin kullanım alanına göre farklı fonksiyonel özellikleri üzerinden sıralanır. Uygun ve ekonomik fiyatlarla, güvenli ve kolay ödeme yöntemleri sunulmaktadır. Easycep, kolay ve güvenilir cep telefonu satış platformu olarak, güvenli alım ve satım yapmanızı sağlar. 

 

 







 
Son Eklenen Haberler