131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Tüy Azaltmaya Yardımcı Episoft, Episoft Kullananlar

8 Mayıs 2017, Pazartesi 14:50

     


Teknoloji ne kadar gelişmiş olsa da hala kadınların ve artık erkeklerinde en büyük ve çözüm bulamadıkları problemler arasında tüylenme sıkıntısı yer almaktadır. Ağda ve epilasyonun acı verici ve geçici bir çözüm sunması, tüy dökücülerin anlık çözümleri ve lazer epilasyonların ise uzun seanslar ve yüksek meblağlar vaat etmesi bu durumun bizim için ne yapacağımızı bilemediğimiz bir vaziyet haline gelmesini sağlar. Yaz aylarının gelmesi ve tatil sezonunun açılması ile de bu problem gittikçe büyür. Ne yapacağınızı bilemediğiniz bu durumunuzu sonlandırmanız için tamamen bitkisel içerikten oluşmuş tüy dökücü episoft tüy dökücü ile sizleri tanıştırmak istiyoruz.

Episoft’un İçeriği Tamamen Bitkisel Özlerden Oluşur.

İçerisinde papaya, adaçayı, jojoba yağı, tatlı badem yağı, batı mazısı, ökse otu ve şerbetçi otundan oluşan bitkisel özleri barındırmaktadır. Tamamen organik olan bu ürün size tüylenmeleri sonlandırmayı vaat ediyor.

Episoft Kısa Sürede Kesin Çözüm Sunuyor.

Kullanmaya başladıktan bir ay sonra %95 oranında 40 gün de ise tamamen tüylerinizden kurtulmanızı sağlıyor. Bu sayede artık istenmeyen bölgelerinizdeki tüylenmelere son vermiş olmanın saadetini yaşamanızı sağlıyor.

Nasıl Kullanmalıyım?

Episoft’unuzu aldıktan sonra, ilk önce kullanacağınız bölgedeki tüyleri ağda veya epilasyon ile temizlemeniz gerekmektedir. Yeni temizlenmiş olan bu bölgeye episoft’u masaj yaparak köklere ulaştırmanız gerekir. Her bir kutu episoft bir seans içindir. İlk seansta bu kutunun yarısını kullanıp beş gün sonrasında da diğer yarısını kullanmanız gerekir. Bu on günlük süreç bir seansı oluşturur. Bundan ilk kullanımınızdan on gün geçtikten sonra aynı şekilde yeni temizlenmiş bölgeye bu serumu masaj yaparak tekrar köklere ulaştırmalısınız. Ve on gün sonra aynı işlemi bir kez daha uygulamalısınız. Bu üç seans sonunda gölse görülür (%95 oranında) biz azalma göreceksiniz. Kesin ve kalıcı bir çözüm için 4 seans önermekteyiz.

Episoft’un Yan Etkisi Var mıdır?

Episoft tüy dökücünün şimdiye kadar kullanan kullanıcılarımız tarafından yan etkiye yönelik bir geri dönüş almadık. Fakat alerjiniz var ise öncelikle elinizin küçük bir bölgesinde denedikten sonra kullanmaya başlamanızı öneririz. Aynı zamanda kullanıma başlamadan önce kullanım şekli ve yan etkiler kısmını da okumayı ihmal etmemelisiniz. Yan Etkileri varmı diye merak edenler episoft kullananların yorumlarına da bakabilir.

Episoft Hangi Bölgelerde Kullanılır?

Yüz, göğüs, sırt, göbek, bacak ve bikini bölgelerinde kullanabilirsiniz. Kullanım şekline uygun tarzda kullandığınız takdirde çözüme ulaştığınızı göreceksiniz.

Ürünlerimiz eczane veya aktarlarda bulunmamaktadır. Sadece internet sitesi üzerinden satışı yapılmaktadır. Ayrıca size gelen ürünün orijinal olup olmadığını anlamak için üzerindeki barkod ile sistemimizden okutarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Her hangi bir şikayetinizde bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Her bir ürün 20 ml. Olmaktadır. Bu 20 ml. den oluşan kutular ise sadece bir seans için uygundur. Yani üç seans için üç kutu episoft almalısınız. Bu durumda tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Fakat tam ve kalıcı çözüm için 4 seansı önermekteyiz.

Kaynak: http://episofttuydokucu.com/

 







 
Son Eklenen Haberler