131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İzmir’in Aliağa İlçesinde 3 Bin Metrekarelik Arsa Satışta!

9 Şubat 2019, Cumartesi 16:24

     


Emlak konut değerleri açısından oldukça ünlü olan İzmir pek çok konut çeşidinde satış fiyatı ortalaması açısından İstanbul’dan sonra ilk sırada iken, genel olarak çok odalı konutlarda İstanbul’un da ortalamasının üzerine çıkabilmektedir.

Emlak konut değerleri açısından oldukça ünlü olan İzmir pek çok konut çeşidinde satış fiyatı ortalaması açısından İstanbul’dan sonra ilk sırada iken, genel olarak çok odalı konutlarda İstanbul’un da ortalamasının üzerine çıkabilmektedir. Bundan dolayı İzmir’de konut satışı yapmak isteyen bireylerin son zamanlarda arsa arayışı içerisinde oldukları bilinmektedir. Yayılan bir habere göre ise İzmir’in Aliağa ilçesinde büyük bir arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkul yatırımcılarını ve inşaat şirketlerini oldukça heyecanlandıran bu habere göre İzmir’in Aliağa ilçesinde satışa çıkan arsanın büyüklüğü tam tamına 3 bin metrekare! Bölgenin oldukça avantajlı bir lokasyonda yer alması ise bu tarlayı daha da değerli hale getiren durumlardan bir diğeri. Pek çok gayrimenkul yatırımcısının ve emlak konut proje yöneticilerinin ilgisini çeken ilanda, aynı zamanda bu arsanın fiyat bedelinin de belirlendiği söyleniyor.

İzmir’in Aliağa ilçesinde satışa çıkan arsanın Siteler Mahallesi’ne bağlı olduğu yapılan açıklamalar arasındaydı. Aliağa ilçesinin oldukça gelişmiş mahallelerinden bir tanesi olan Siteler mahallesinde yeni bir proje yapmak için oldukça uygun olan arsada, en kısa süre içerisinde inşaat işlemlerine başlanabileceği ve imar izinlerinin de verileceği belirtildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde satışa sunulan bu büyük arsanın ise muhammen bedelinin belirlendiği açıklandı. Yapılan açıklamalara göre 1 milyon 800 bin Türk Lirası’ndan açılacak olan fiyat teklifleri en kısa süre içerisinde tamamlanacak ve arsanın satışı gerçekleştirilecek.

Pek çok gayrimenkul yatırımcısının heyecanını paylaştığı ilçede ise tahminlere göre bir emlak konut projesi yapımı bekleniyor. Nezih ve modern yaşam alanlarının hasretini çeken Siteler Mahallesinde bu geniş alana oldukça büyük bir site yapılabileceği ise tahminler arasında. Bölgede gerçekleştirilecek olan projelerden sonra ise İzmir Aliağa satılık ev alternatiflerinde bir artış yaşanacak.

Pek çok kişi bölgedeki birbirinden farklı satılık daire alternatiflerini inceleyebilmek için Flatfy’i kullanıyor. Siz de emlak arama motoru Flatfy üzerinden İzmir Aliağa satılık ev aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Flatfy üzerinden bölgede satılık ilanı verilen tüm arsaları da görüntüleme şansını var!

DAP Yapı’dan İzmir’de 3 Farklı Konut İnşaatı!

Son dönemlerde pek çok emlak konut projesine ev sahipliği yapan DAP Yapı, yakın zamanda İzmir’de gerçekleştirmek üzere 3 farklı konut projelerini tamamladıklarını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre DAP yapı, İzmir’in 3 farklı ilçesinde oldukça modern konut projeleri ile yepyeni yaşam alanları inşa etmeyi planlıyor. Son dönemlerde emlak konut fiyatları gittikçe yükselen İzmir’de uygun fiyatlı ve modern yaşam alanlarını arayan kişiler için uygun olacak olan bu konut projeleri pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor.

İstanbul ve İzmir arasındaki yol projenin bitmesi, İzmir’e de İstanbul’a da inanılmaz bir değer kattı. Yapılan haberlere göre bu yol ile birlikte iki şehrin arasındaki mesafenin sadece 3,5 saate düşmesi, emlak konut değerleri açısından da büyük bir gelişmeye yol açtı. Zaten pek çok açıdan oldukça gelişmiş olan ve yaşam alanlarının değeri yüksek olan İzmir’de emlak konut değerlerinin daha da artacağı vurgusu yapıldı. DAP Yapı ise yapılan açıklamada İzmir’de geleceğe bir değer bırakmak amacı ile sürdürecekleri inşaat projelerinin oldukça özel olduklarını belirtti.

Yapılan açıklamanın devamında ise bu 3 ayrı projenin 3 yıl içerisinde yavaş yavaş hayata geçirileceği bildirildi. Bu kapsamda pek çok kişinin oldukça kolay bir şekilde projeleri takip etmesi mümkün olacak. Siz de dilerseniz bölgede artan satılık daire ilanlarını emlak arama motoru Flatfy üzerinden takip edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler