131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Aziz Son Bölüm de Yaşanan Gelişmeler

10 Kasım 2021, Çarşamba 11:15

     


Son zamanların ilgi çekmeyi başaran diziler arasında yer alan Aziz hem oyuncularıyla hem de konusuyla merak ediliyor. Her hafta Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almak konumunda yer alan Aziz dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz bulunuyor. Kendine özgü güçlü bir senaryoya sahip olan Aziz dizisini senaryosunuysa Eda Tezcan’ın kaleme aldığı biliniyor.

Online ortamlarda da en çok izlenen diziler arasında yer alacağa benzeyen Azizi dizisi, etkili oyuncularıyla da gündemde yer edinmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aziz son bölüm izle platformları aracılığıyla Aziz dizisini seyretmek mümkün oluyor. Özellikle son zamanlarda internet üzerinden dizi seyretme alışkanlığının artış göstermesine paralel olarak Aziz dizisinin de online ortamlarda daha fazla sayıda izleyiciye hakim olacağı bildiriliyor!

Aziz Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Aziz dizisinin başrolünde Murat Yıldırım yer alıyor. Payidar ailesinin oğlu olarak rol alan Murat Yıldırım, Aziz karakterini canlandırıyor. Zenginlik içerisinde bir hayat süren Aziz, Antakya’nın en büyük halı üreticisi olan bir ailenin oğludur. Her şey yolunda giderken; Fırat Tanış’ın hayat verdiği Mösyö Pierre’nin ölümlü bir olaya karışması sonrasında Aziz’in hayatında ciddi değişiklikler de yaşanacaktır. Aziz kısa bir süre içerisinde hem doğduğu topraklara hem de ailesine veda etmek zorunda kalacaktır. Üstelik o giderken arakada biricin aşkını da bırakacaktır.

Herkes Aziz’i öldü diye kabul etmişken; Aziz 2 yıl sonra beklenmedik bir şekilde geri dönecektir.  Ancak bu saatten sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olması imkansızdır. Üstelik Antakya Fransız işgalinde çok daha kötü bir duruma sürüklenmiştir. Olaylar sadece bu kadarla da sınırlı kalmayacaktır. Aziz’in aşkı olan Dilruba da başka birine nişanlanmıştır. Dizinin merak edilen tüm bölümlerini yüksek ses ve görüntü kalitesinde dizi izle platformlarında izleyebilirsiniz!

 







 
Son Eklenen Haberler