131019098
7 Mayıs 2024, Salı

Doğal Meyveye ulaşmak artık çok kolay! Bahçeden evinize!

13 Mayıs 2022, Cuma 18:46

     


Doğal meyve suyu üretimi oldukça kolaydır. Yapılması gereken sadece doğal ve taze meyvelere erişmekten geçer. Taze olan her türlü meyvenin suyu kolaylıkla çıkarılmaktadır. Hem elektrikli hem de insan gücü ile çalışan pek çok model de meyve sıkacağı mevcuttur. Katı meyve sıkacakları ile sert meyvelerde kolaylıkla sıkılarak suyu elde edilebilmektedir.

İstediğimiz takdirde hazır şeker ilavesi olan ve katkılı Meyve sularından uzak durabilir kendi Meyve sularımızı doğal yollardan ev ortamımızda kolaylıkla üretebiliriz. Taze sıkma meyve ile elde edeceğimiz meyve suyu oldukça lezzetli ve vazgeçilmez bir tadınız olacaktır.

Karışık Meyve Paketi Faydaları

Çiftçilerimizin özenle yetiştirdiği her türlü meyve Portakalbahcem sitesi üzerinden sizlere kolaylıkla erişim ve güvenle alım gücüyle sunulmaktadır. Bahçelerimizde yetişen meyveler sizin siparişiniz doğrultusunda sizler için dalından koptuğu gibi paketlere yerleştirilerek size özel olarak kargoya verilmektedir.

Kargo ücretsiz, hizmetimiz de alt limit dolumu ile size ücretsiz olarak sunulacaktır. Karışık meyve paketlerimizin içinde farklı meyveler aynı anda sizler için bir araya getirilmiş meyvelerden oluşmaktadır. Faklı farklı pek çok meyve içeriğinden oluşan karışık meyve paketi sizlere özel hazırlanmıştır.

Portakalın Faydaları Nelerdir?

Portakalın faydaları hemen herkes tarafından bilinmektedir. Özellikle içeriğinde bulunan c vitamini çok önemlidir. Çok fazla faydasını buradan sağlamaktadır. En çok meyve ağacı portakala ait olmakla birlikte yapraklarından dahi fayda sağlanmaktadır.

Taze Sıkma Meyve Siparişi

Taze sıkma meyve suyu için oldukça kolay bir erişim imkânınız bulunmaktadır. Çiftçilerin özel olarak ürettiği meyveler https://www.portakalbahcem.com/ satışa sunulmaktadır. Siz siteye girip siparişlerinizi gerçekleştirip onayınızı yaptıktan sonra sipariş doğrultusunda meyveleriniz dalından koptuğu gibi size özel ambalajlanarak kargoya verilmektedir.  Portakalbahcemde sadece meyve değil meyve ham maddeli pek çok ürünümüz de mevcuttur.

Katkısız ve şeker ilavesiz reçeller, marmelatlar, lokum ve çikolata çeşitleri de site üzerinden satışa sunulmaktadır.  Özellikle son dönemlerin en favori meyveleri frenk yemişiÇarkıfelek meyvesi, ejder meyvesi gibi meyveler ayrıca avokado taptaze halleri ile sofralarınızı donatmaktadır. Her türlü meyve ve türevi ürünler ile ilgili ve taze sıkma meyve siparişleri için mutlaka sitemizi ziyaret ediniz.

 

 







 
Son Eklenen Haberler