131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Avşa Adası

15 Ocak 2024, Pazartesi 19:04

     


Avşa Adası, 2024 yaz sezonunda uygun fiyatlı konaklama seçenekleri sunarak sizi tatil yapmaya davet ediyor. Apartlar, pansiyonlar ve oteller, konforlu bir tatil için en iyi fiyatları sunmakta ve harika bir atmosfer oluşturmaktadır. İşte Avşa Adası Tatil Rehberi kaynağına göre belirlenen konaklama fiyatlarına dair detaylar:

Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2024

Avşa Adası'nda yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde kiralanabilen Sahibinden kiralık pansiyonlar, müstakil apart villalar ve pansiyon evleri bulunmaktadır. Pansiyon fiyatları, konumlarına göre değişiklik göstermekte olup, denize sıfır konumda olanlar ile bahçeli olanlar arasında farklılık göstermektedir. Aynı zamanda sahibinden kiralık villa ve müstakil evler de yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde kiralanmaktadır. Tüm pansiyonlarda kişi başına bir ücret uygulanmaktadır. Ailecek seyahat ediyorsanız ve çocuğunuz için ayrı bir yatak istiyorsanız, ek bir ücret ödemeniz gerekecektir. Ancak çocuğunuz için ayrı bir yatak talep etmiyorsanız, ek bir ücret ödemeniz gerekmez.

2024 yazında Avşa Adası'ndaki pansiyon fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Denize sıfır konumda olanlar 750 TL'den, bahçeli olanlar ise 600 TL'den başlayan fiyatlarla değişiklik göstermektedir. Sahibinden kiralık villa tipi yerler genellikle günlük daire fiyatı alındığı için günlüğü 2000 TL'den başlamaktadır. Avşa'daki müstakil evlerden yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde pansiyon olarak kiralama yapabilirsiniz.

Avşa Adası Otel Fiyatları 2024

Avşa Adası otelleri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte genellikle uygun fiyatlı konaklama seçenekleri sunmaktadır. Büyük oteller yerine daha çok apart ve pansiyon gibi tesislerin tercih edilmesi, uygun fiyatların arkasındaki önemli bir faktördür. Sezonun yoğun olduğu dönemlerde ve resmi tatillerde, otel fiyatları nispeten daha yüksek olabilir. Bu nedenle, bütçe dostu bir konaklama arayan tatilcilerin mayıs ve eylül gibi sezon dışı dönemlerde ziyaret etmeleri önerilmektedir. Avşa Adası otellerinin fiyatları, denize olan uzaklığı, konsepti ve sunduğu hizmetlere göre değişebilmektedir. 2024 yazı için otel fiyatları kahvaltı dahil 1000 TL'den başlamaktadır.

Avşa Adası Apart Fiyatları 2024

Avşa'da denize sıfır veya denize yakın konumda bulunan bazı apartlar, kendi plajlarıyla birlikte şemsiye ve şezlong gibi hizmetleri sunmaktadır. Avşa Adası apart seçenekleri genellikle hem merkezi bölgelerde hem de Yiğitler Köyü civarında konumlanmıştır. Aileler için Yiğitler Bölgesi ideal bir konaklama yeridir. Eğer hareketli bir yaşamı tercih ediyorsanız, merkezdeki Avşa apart oteller daha uygun olabilir; ancak çocuklu aileler için merkezdeki gürültü sebebiyle uygun olmayabilir.

Denize sıfır Avşa Adası apart evlerini adanın denize kıyısı olan tüm yerleşim yerlerinde bulmak mümkündür. Denize sıfır apartlar genellikle iç bölümlere göre biraz daha yüksek fiyatlı olabilir, ancak denizle iç içe bir konaklama deneyimi sunar. Avşa Adası apart fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır. Bölgenin özelliklerine, konseptine ve sunduğu hizmetlere göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Balıkesir Avşa Adası'ndaki apart otel ve pansiyonlar, uygun fiyat seçenekleri ile konaklama yapabileceğiniz bir tercih sunar. Bu tesisler, her bütçeye hitap eden hizmet kalitesi ile samimi bir tatil deneyimi sunmaktadır. Ekonomik tatil yapmak isteyenler için Avşa apart fiyatları, ailece uygun bir şekilde uzun süreli tatil imkanı sağlar. Uygun fiyatlı seçenekler arasında günlük kiralık evler de, kalabalık aileler için harika bir tatil deneyimi sunmaktadır. Fiyatlar Temmuz ayında yüksek olabilir, ancak yazın başı ve sonunda daha uygun fiyatlarla tatil yapma imkanınız vardır.

Avşa Adası'na ulaşım konusunda merak edilen detaylar;

Avşa Adası İstanbul Hızlı Feribot Seferleri

İstanbul'dan Avşa Adası'na ulaşım sadece Yenikapı, Bostancı ve Avcılar limanlarından kalkan İDO ile mümkündür. İDO, yaz aylarında günlük seferler düzenlemektedir, ancak araç taşımacılığı yapmamaktadır. Seferler yalnızca yaz aylarında yolcular için yapılmakta olup, kış aylarında durmaktadır. İDO Avşa Adası sefer saatleri yaz tarifesinde her gün, ilkbahar ve sonbahar tarifesi kapsamında Nisan - Ekim ayları arasında deniz otobüsü için geçerlidir. İDO'nun ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanarak Avşa Adası'nın güzelliklerini keşfetmek için hemen bilet alabilirsiniz.

Avşa Adası Tekirdağ Arabalı Feribot Seferleri

Tekirdağ Ceyport Limanı'ndan Adalar 1, Ömer Kaptan, Yavuz Naz ve Öz Kaptan gemileriyle yaz aylarında günlük 10'a yakın sefer düzenlenmektedir. Marmara Roro şirketine ait gemiler ise Tekirdağ Barbaros Limanı'ndan yolcu ve araç taşımaktadır. İDO hızlı feribotları ise yaz aylarında sadece hafta sonları Tekirdağ'dan yolcu taşıma hizmeti sunmaktadır, kış aylarında ise sadece Adalar 1 gemisi arabalı yolcu taşımaktadır. Seyahat etmeden önce sefer saatlerini öğrenmek ve en az 3 saat öncesinden limandaki yerinizi ayırtmak önemlidir. Tekirdağ Avşa biletleri online satışa sunulmamaktadır. Güncel Tekirdağ Avşa feribot seferleri için bilgilere önerdiğimiz linkten bakabilirsiniz.

Avşa Adası Erdek Arabalı Feribot Seferleri

Gestaş, Erdek ve Marmara'dan Avşa Adası'na ulaşımı sağlamaktadır. Erdek'ten her gün saat 11.00 ve 19.00'da kalkan seferlerle Avşa Adası'na gidilmektedir. Marmara'dan ise Avşa Adası'na kalkış saati 16.00 olarak belirlenmiştir. Avşa Adası'ndan Ekinlik, Marmara ve Balıklı'ya kalkış saati ise 06.00 olarak planlanmıştır.

İyi yolculuklar dileriz.







 
Son Eklenen Haberler