131019098
7 Mayıs 2024, Salı

İtalyanca çeviride kaliteli hizmet

28 Aralık 2020, Pazartesi 14:44

     


İtalyanca çeviri taleplerinizde, Okeanos Tercüme’nin kaliteli hizmetleriyle tanışmanın tam zamanı! EN15038 Tercüme Hizmet Kalite Standartlarında sağlanan İtalyanca çeviri hizmetiyle Okeanos, sayısız müşteri ağırlamaktadır.

Okeanos Tercüme için birincil öncelik her zaman müşteri memnuniyetidir. Bundan dolayı en kaliteli İtalyanca çeviri hizmetini müşterileriyle buluşturmak adına var gücüyle çalışır.

İtalyanca Çeviride Kalite Nasıl Elde Edilir?

Hem İtalyanca hem de Türkçe biliyor olabilirsiniz. Ancak, İtalyanca çeviri bambaşka bir dünyadır. İtalya kültürünü Türk kültürüne aktarmak olduğu gibi; Türk kültürünü de İtalyan kültürüne aktarmak demektedir. Çünkü kaliteli bir İtalyanca çeviri ancak bu şekilde elde edilebilmektedir.

Okeanos Tercüme, EN15038 Tercüme Hizmet Kalite Standartlarında vermiş olduğu İtalyanca çeviri hizmetiyle her daim müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Bu noktada birtakım yöntemler izlemektedir.

Doğru Tercüman Atama

Okeanos Tercüme, İtalyanca çeviri projelerinde, konuya göre tercüman ataması gerçekleştirmektedir. Buna göre öncelikle çeviri içeriği incelenmekte ve uzmanlık alanı doğrultusunda ilgili İtalyanca tercümana atanmaktadır. Okeanos Tercüme, hukuki, tıbbi, teknik, akademik, ticari, finansal vb. birçok alanda profesyonel İtalyanca çeviri hizmeti vermektedir.

Terminoloji Sözlüklerinden Yararlanma ve Data Arşivi Kullanma

İtalyanca çeviri projesi boyunca ilgili alanın terminoloji sözlüklerinden yararlanmak oldukça önemlidir. Aynı zamanda önceden çevirisi gerçekleştirilmiş projelerin datalarını kullanmak İtalyanca çeviri projenize fayda sağlamaktadır.  Sadece terminolojik tutarlılık ve doğruluk açısından değil; aynı zamanda projenin hızlı bir şekilde ilerlemesi bağlamında da yardımcı olmaktadır.

Okeanos Tercüme, birçok alanda terminoloji sözlüklerine sahiptir. Böylelikle ilgili alanda gerçekleştirilen İtalyanca çevirilerde terminolojik tutarlılık ve doğruluk sağlanmış olmaktadır. Aynı zamanda önceden tercümesi gerçekleştirilmiş bolca İtalyanca çeviri arşivine sahiptir. Böylelikle projeniz hız kazanmaktadır.

Dilbilgisi, Yazım ve İmla Kurallarına Dikkat Etme

Her dilin kendine özgü dilbilimsel ve dilbilgisel özellikleri bulunmaktadır. Aynı şekilde İtalyanca ve Türkçe de farklı dilsel özelliklere sahip iki dildir. İtalyanca Hint-Avrupa  dil ailesinin Romen dilleri grubunda yer alırken; Türkçe, Ural-Altay dil ailesinin Altay dilleri grubunda bulunmaktadır. Türkçe sondan eklemeli bir dilken; İtalyanca çekimli bir dildir. Türkçede eril dişil ayrımı bulunmazken; İtalyancada eril dişim ayrımı bulunmaktadır. Bunun gibi birçok özellik bakımından iki dil birbirinden ayrılmaktadır.

Okeanos Tercüme, her iki dildeki dilsel özelliklere hakim sahip İtalyanca tercüman kadrosuna sahiptir. Böylelikle tüm İtalyanca çeviri projelerinizde dilbilgisi, yazım ve imla kuralları ile uyumlu hizmet sağlanmaktadır.

Kontrol ve Düzenleme İşlemlerinin Sağlanması

İtalyanca çeviri işlemi gerçekleştirilen tüm metinlerin kontrolünün sağlanması olası hataların önüne geçebilir. Okeanos Tercüme’de İtalyanca çevirisi gerçekleştirilen tüm metinlerin kontrolü gerçekleştirilmektedir. Akabinde editör ekibi aracılığıyla düzenleme ve mizanpajı sağlanmaktadır. Böylelikle İtalyanca çeviri işlemi gerçekleştirilen belge ve içeriklerde hata oranı sıfıra indirilmektedir.

İtalyanca Çeviri İşlemi Gerçekleştirilen Metinler Nelerdir?

İtalyanca çeviri hizmetinde kaliteyi, güvenilirliği ve hızı bir arada müşterilerine sunan Okeanos, birçok metin türü için profesyonel hizmet sağlamaktadır.

Web siteleri, yazımlımlar, patentler, lisanslar vb. çevrilmektedir. Aynı zamanda tez, ödev, araştırma, rapor, sunum vb. içerikler tercüme edilmektedir. Tüm içerikler uzman tercüman kadrosu aracılığıyla tercüme edilmektedir.

Teknik alanda kullanım kılavuzu, katalog, broşür, CE belgesi, AT uygunluk beyanı, teknik şartname vb. teknik dokümanlar çevrilmektedir. Teknik alanlarda uzman mühendis tercümanlarımızla profesyonel İtalyanca teknik çeviri hizmeti sunulmaktadır.

Sözleşmeler ve anlaşmalar, toplantı tutanakları, mahkeme evrakları İtalyanca çeviri işlemi gerçekleştirilen diğer hukuki dokümanlardır. Hukuk alanında yılların tecrübesine sahip İtalyanca tercüman kadrosu ile İtalyanca hukuki çeviri hizmeti sağlanmaktadır.

Ticari yazışmalar, ticari sözleşmeler, faturalar, gümrük beyannamesi, sigorta poliçesi vb. evraklar çevrilmektedir. Aynı zamanda bilanço, maaş bordrosu, banka hesap ekstresi, SGK hizmet dökümü vb. tercüme edilmektedir.

Ayrıca diploma, transkript, vekaletname, nüfus kayıt örneği, doğum belgesi vb. evraklar için İtalyanca yeminli tercüme hizmeti sağlanmaktadır.

İtalyanca Çeviri İhtiyaçlarınızda Üst Düzey Hizmet

Okeanos Tercüme, müşterilerinin bireysel ve kurumsal İtalyanca çeviri ihtiyaçlarında üst düzey hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti en önemli önceliklerinden birisi olan Okeanos, her geçen gün hizmetlerini yenilemekte ve geliştirmektedir.

İtalyanca çeviri hizmetlerimiz hakkında info@okeanostercume.com.tr veya www.okeanostercume.com.tr adreslerinden bilgi alabilirsiniz. 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlar aracılığıyla da kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler