131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

İktisatEvim Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?

29 Eylül 2020, Salı 13:43

     


Bankaların sunduğu yüksek krediler ve büyük oranlardaki taksit bedelleri karşısında araba alma hayalini erteleyen insanlar için İktisatEvim, en uygun şartlarda ve en kolay araba alma yolu haline geldi. İster ikinci el isterse sıfır kilometre olsun, araba satın almanın en ucuz ve en kolay yolunu sunan İktisatEvim, faizsiz seçenekler ile benzerlerinden farklı destekler sunuyor.

Her Zaman Doğru Zamandır

Araba almak için her zaman doğru zamandır. Bu yüzden hayalleri ertelemeden yapmanız gereken İktisatEvim’in kredisiz taksit ile ev alma modellerinden birini seçmek. İktisatEvim nasıl araba sahibi yapıyor;  İktisatEvim modelleri içerisinde üyelerine sunduğu iktisat sistemleri arasında sıra tespitli iktisat, vade ortası iktisat ve esnek ödemeli iktisat modellerinden herhangi birini seçmeniz yeterli. Bugünkü şartlarda piyasa koşulları içerisinde hiç peşinatsız ve faizsiz seçenekler ile araba sahibi olmak, sıra tespitli iktisat sistemi ile oldukça kolay.

Ödeme Dondurma İmkanı

Almak için karar verilen aracın her ay ödenmesi gereken taksit miktarını bilmek gerek. İktisatEvim nasıl araba sahibi yapıyor; İktisatEvim yatırım uzmanlarının yönlendirmesine göre dahil olunan sistemde noter huzurunda yapılan çekiliş ile ister ikinci el isterse sıfır kilometre araca hemen sahip olabilirsiniz. Vade ortası iktisat sisteminde ise ödeme planı tamamı ile üyeye aittir. Üye isterse artan azalan ya da azalan artan şeklinde bir düzenleme gerçekleştirebilir. Ayrıca ödeme sıkıntısına düşülen durumlarda ödemenin dondurma olasılığı da mevcuttur.

İktisatEvim Şubelerini Ziyaret Edin

Vade ortası iktisat sistemi ile faizsiz araba alma şartı 18 yaşını dolduran tüm bireyler için geçerlidir. İktisatEvim nasıl araba sahibi yapıyor; esnek ödemeli iktisat sisteminde ise düzenli bir geliri olmayan özellikle de çiftçi ve esnaf için hazırlanan modeli görmek mümkün. Ekonomik şartlarına göre artan ya da eksilen esnek sistemde üyeler, istediği zaman taksitlerini dondurabiliyor. Her sistemin her marka ve model araca göre farklı komisyon oranları vardır. Tasarruf firmaları faizsiz taksit ile araba alma fırsatı sağlarken çok küçük oranda komisyonlar alır. Araba almaya karar verdiyseniz İktisatEvim şubelerini ziyaret edin.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/tasit-kredi-hesaplama-ile-ugrasmayin-500-tl-ye-araba-sahibi-olun

https://www.iktisatevim.com.tr/istanbul-da-faizsiz-araba-alma







 
Son Eklenen Haberler