131019098
6 Mayıs 2024, Pazartesi

HAYIRSEVERLER VATANDAŞLARIN VERESİYE BORÇLARINI KAPATTI

5 Mayıs 2020, Salı 06:11

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Berk, ilçedeki hayırseverlerin bakkal esnafına borcu olan vatandaşların borçlarını kapattığını açıkladı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Berk, koronavirüs salgını sebebiyle dükkan açamayan esnaf ve sanatkarın ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi. Zor günler geçiren esnafa destek olmak için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Berk, iş yerlerini kapatmak zorunda kalarak mağdur olan esnafa erzak dağıtımına devam ettiklerini vurguladı. Berk, zor günler geçiren esnafa yardımlarının süreceğini belirtti.

“Esnafın en büyük beklentisi kira desteği”

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, esnafın toplumun ve ekonominin temel taşlarından olduğunu ifade ederek, bu süreçte işyerini açamayan esnafın en büyük beklentisinin kira desteği olduğunu, bu konuda da esnafa destek verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Berk, “Koronavirüs salgını sebebiyle işyerlerini kapatan esnaf arkadaşları telefonla arıyorum. Bazen ziyaretlerine gidiyorum. Şu anda bazı esnaf arkadaşlarımızın dayanma güçleri azalıyor. Biz kendi imkanlarımızla erzak yardımı yapıyoruz. Ülke ekonomisinin omurgası olan esnafımıza bu zor günlerde sahip çıkılmalı, gereken yardım yapılmalı ve destek olunmalıdır.” dedi.

“Hayırseverler, vatandaşların bakkal borçlarını kapattı”

Birlik ve berberlik içerisinde bu zor günlerin en az hasarla atlatılacağı inancında olduğunu vurgulayan Serdar Berk, “İlçemizdeki hayırsever vatandaşlar, bakkal esnafına borcu olan vatandaşların borçlarını kapattı. Allah razı olsun.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler