131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

İNDİRİM PROTOKOLLERİ SÜRÜYOR

5 Ağustos 2019, Pazartesi 07:11

     


Aliağa Ticaret Odası üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli üniversitelerle indirim protokol imzalayan Aliağa Ticaret Odası, ilçede faaliyet gösteren özel okullar ile protokoller imzalayarak üyelerine avantajlı indirimler sunuyor.

Aliağa Ticaret Odası üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli üniversitelerle indirim protokol imzalayan Aliağa Ticaret Odası, ilçede faaliyet gösteren özel okullar ile protokoller imzalayarak üyelerine avantajlı indirimler sunuyor. Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak Özel Aliağa İyi Dersler Okulları, Özel Aliağa Sınav Koleji ve Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde ALTO üyelerine özel indirim yapılacak. Bu kapsamda Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik protokollerin detayları ise şöyle:

Özel Aliağa İyi Dersler Okulları

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Özel Aliağa İyi Dersler Okulları Kurucusu Afife Yiğitler’in imzaladığı protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa İyi Dersler Okulları’na yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.

Özel Aliağa Sınav Koleji

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Özel Aliağa Sınav Koleji Müdürü Sedat Güç’ün imzaladığı protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa Sınav Koleji’ne yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları Kurucu Temsilcisi Hakan Şahbaz’ın imzaladığı protokol ile Aliağa Ticaret Odası üyelerine Özel Aliağa Fen Bilimleri Okulları’na yaptıracakları yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

‘Oda olarak eğitime büyük önem veriyoruz’

İmzalanan eğitim protokolleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, üyelerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyleyerek, “Oda olarak eğitime ve iyi eğitim almış bireylerin geleceğe daha emin adımlar atmalarına büyük önem veriyoruz. Bu düşünceden hareketle okulların kayıt döneminde üyelerimizin anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitim ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu tür indirim anlaşmaları gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz ve üyelerimizin bütçelerine katkı sağladığımız için mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler