131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Antalya’nın En Güzel Tatil Yerleri

7 Nisan 2021, Çarşamba 14:09

     


Antalya, her giden misafirine tatil için birçok seçenek sunuyor. Geziye çıkmak istiyorsanız gidebilecek birçok yer bulacaksınız. Bu şehir, Türkiye’ nin turkuaz sahillerinin kumlu plajlarına girebilmeniz için harika bir yerdir. Hem plaj sevip hem de tarihe meraklı olanlar için harika bir tatil olacak!

Antalya’ nın en güzel turistik yerlerini listemize ekledik. Siz de seyahat planınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Doğa Harikası Olympos

Antalya’ nın en ünlü yerilerinden biri halini alan Olympos, her yaştan insana unutamayacağı tatil fırsatı sunuyor. Eğlence ve aktiviteleri ile muhteşem bir tatil fırsatı yaratan bu doğa harikasi yeri, tatil listenize eklemeyi unutmayın.

Alanya’ da Unutulmaz Bir Tatil

En az Antalya kadar güzel olan bu şehirde tatil yapmak size sandığınızdan da iyi gelecek. Birbirinden güzel plajlara sahip olan bu yerde denize ve kuma doyacaksınız. Sadece Alanya Kalesi için bile gidip görülmesi gereken yerlerden biridir. Kleopatra plajı ve eğlenceli mekanları ile unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız Alanya’ ya mutlaka gitmelisiniz.

Manavgat

Antalya’ nın en güzel tatil yerlerinden biri olan Manavgat, her mevsim turizmi canlı tutmayı başarıyor. Buraya kadar gelmişken, Boğaz Plajı ile  denizin tadını çıkarmadan bu şehirden ayrılmamalısınız. Çeşitli su aktiviteleri ile sizlere eğlenceli tatil imkanı sağlıyor.

Kekova

Akdeniz'in en ünlü adası olan Kekova, Antalya'nın en güzel yerlerinden biridir. Özellikle dalış yapmayı sevenler buradan ayrılmayı istemeyecekler.

Doğa Manzarası ile Kalkan

Eski Rum evleri ile bilinen Kalkan, sizi alıp hiç bilmediğiniz bir dünyaya götürecek. Stresten uzak, sakin bir tatil yapmak istiyorsanız burası sizin için benzersiz bir seçenek olacaktır. Kalkan’ a gittiğinizde Patara Plajı ile denizin tadını doyasıya çıkaracaksınız.

Antalya otelleri ile konaklama yapabilmek için https://www.tatileksper.com/ adresinden bütçenize en uygun oteli seçip rezervasyon yapabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler