131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

STAR’DA PERSONEL ALIMI BAŞLADI

7 Haziran 2017, Çarşamba 06:42

     


Star rafinerisi yetkilileri tarafından daha önce muhtarlarla yapılan toplantıda duyurulan personel alımı için başvurular başladı.

Doğrudan Star rafinerisi’ne yapılacak olan başvurularda alınacak personelin nitelikleri ve pozisyonları, muhtarlıklara asılan ilanlarla duyuruldu. Buna göre, Star Rafineri A.Ş. işletme döneminde çalıştırılmak üzere operatör, teknisyen vb. alımı yapılacak.

GENEL NİTELİKLER

Alınacak personelin Meslek Yüksek Okullarının Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, kimya Teknolojileri, Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olması, askerliğini yapmış ve 30 yaşını aşmamış bulunması, en fazla 3 yıl iş tecrübesinin bulunması şart koşuluyor.

İŞE ALIM AŞAMALARI

Vardiyalı sistem ile çalışabilecek ve takım çalışmasına yatkın istekliler, başvuru sonrasında sırasıyla zihinsel ve sosyal beceri testi, teknik mülakat ile yetkinlik bazlı mülakata tabi tutulacak. Star Rafinerisi’nde bu koşullarda çalışmak isteyenler, güncel özgeçmişlerini en geç 12 Temmuz 2017 tarihine kadar star.aday@socar.com.tr adresine elektronik posta yoluyla iletecekler.

EN AZ 300 ALİAĞALIYA İŞ İMKANI

Daha önce konuyla ilgili muhtarlarla bir toplantı yaptıklarını belirten Kurumsal İletişim Yöneticisi Nilgül Pelit Poyraz, “Toplamda 600 civarı bir personel alımı yapılacak ve biz bunun en az 300’ünü bölgemizden istihdam etmek istiyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız toplantı sonrası şirketimizde yaşanan Genel Müdür değişikliği dolayısıyla süreç biraz uzadı. Şimdi gerekli işlemler tamamlandı ve yaklaşık 1.5 aylık başvuru sürecinde arzu ettiğimiz kadro sayısına ulaşacağımızı umuyoruz” dedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler