131019098
29 Mart 2024, Cuma

DAHA GÜVENLİ BİR ALİAĞA İÇİN TOPLANDILAR

8 Nisan 2021, Perşembe 06:38

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde, yarım ada bölgesinde alınan güvenlik önlemlerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıldönümü ile ilgili olarak yapılan etkinlikler devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nun daveti üzerine, İlçe Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, ilçe emniyet müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan stratejik tesislerin güvenlik ile ilgili birim yönetici ve amirlerinin katılımıyla, yarım ada bölgesinde alınan güvenlik önlemlerinin değerlendirilmesi ve güncellenmesine yönelik olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda, günümüzün değişen teknolojilerinin, güvenlik hizmetleri ile eş güdümlü olarak planlanması, bu yönde çalışmaların arttırılarak devam edilmesi, fiziki olarak alınan tedbirler dışında teknolojinin daha etkin olarak kullanılması, drone savunma sistemleri ile inovatif çözümler üretilmesi gibi hususlar görüşüldü. Daha güvenli ve emniyetli bir Aliağa için, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve özel güvenlik birimlerinin koordineli çalışmalarının arttırılarak devam ettirilmesi yönünde karar alındı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler