131019098
23 Nisan 2024, Salı

GEMİ SÖKÜM YAN SANAYİCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

11 Mayıs 2019, Cumartesi 06:50

     


Aliağa’da faaliyet gösteren Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği üyeleri geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Hamit Çelik'in ev sahipliğinde Öğretmenler Lokalinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Belediye meclis üyesi Sedat Sarı, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, Aliağa Esnaf Odası ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Kamil Önal, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Meclis Başkanı İsmail Önal, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Hamit Çelik, yaklaşık 70 kişinin katıldığı iftar programında gelenleri kapıda karşıladı, misafirlerle tek tek ilgilendi.

Dernek üyeleri ile Aliağa protokolünün bir araya geldiği iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Hamit Çelik, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda toplu iftar yemeğinde bir araya geldik. On bir ayın sultanı Ramazanın ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için iftar programında gelerek bizi gururlandırdığınız sizlere bir kez daha teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki iftarlarda da bir arada oluruz." Dedi

Aliağa Kaymakam Erhan Günay ise yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve berberliğimizin pekiştirici ve manevi ikliminde Ramazanın ilk günlerinde burada bulunmakla büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler