131019098
26 Nisan 2024, Cuma

“DEVRİMCİ BAŞKAN” UNUTULMADI

15 Kasım 2017, Çarşamba 05:24

     


Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, ölümünün 8. yılında sade bir törenle mezarı başında anıldı. Saat 10,00’da başlayan törene katılanlar merhum başkanın mezarına karanfiller bırakırken, sevenleri ayrıca efsane başkan için bir video klip hazırlayarak yayınladılar.

Bulut’un eşi Ester Bulut’un daveti üzerine anma törenine katılanlar arasında ailesinin yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İl Eğitim Sekreteri ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hatice Tatlı, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Sert, Çiğli Belediye Meclis eski üyesi Mikail Polat, Bornova Belediye Meclis eski üyesi ve Bornova İlçe Başkan Adayı Adnan Hocaoğlu, Ege Karsfed Genel Başkanı Tarkan Eledağ, Yerel Yönetimler Derneği Türkiye Koordinatörü Ali Koç da yer aldı.

KARABAĞ “GEÇ TANIYIP ERKEN KAYBETTİM...”

Törende yaptığı konuşmada üzüntülerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ “Yaşarken, hizmette bulunduğumuz süre içerisindeki yetkimizden dolayı etrafımızda olanlar; bu gibi zamanlarda maalesef öldükten sonra vefasızlık gösteriyorlar. İşte hayat da tam anlamıyla bu. Bu yüzden koltuk kavgasına gerek yok. Asıl olan insanlık.” diyerek Ensari Başkan’ı geç tanıyıp erken kaybettiğini, O’nu saygı ve özlemle andığını ifade etti.

ESTER BULUT: “ÜZÜNTÜM İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE...”

Törende kısa bir konuşma yapan Ester Bulut “8 yıldan bu yana hiçbir zaman onu unutmadan anma etkinliğine gelen, onun anılarını yaşayan ve yaşatan sizler eminim ki bundan böyle de hiçbir zaman onu yalnız bırakmayacaksınız. Bu üzüntülü günümüzde bizleri burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Çiğli de verdiği hizmetler asla unutulmayacaktır. Onu sevenler, onun dostları ve yakınları olarak her daim onu yaşatmaya devam edeceğiz. Bir çok insanın hayatında yeri ve önemi olan devrimci Başkan'ın aramızdan ayrılışının 8. Yılında anısı önünde saygı ile eğilirken, kendisini kaybetmekten dolayı üzüntümün ilk günkü gibi taze olduğunu bilmenizi isterim. Kendisini anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. Devri daim olsun, ışıklar içinde uyusun…” diyerek duygularını ifade ederken törene katılanlara teşekkürlerini sundu.

(BÜLENT PINARBAŞI)







 
Son Eklenen Haberler