131019098
28 Nisan 2024, Pazar

ZEKA VE AKIL OYUNLARI TURNUVASINDA 3.OLDULAR

18 Mayıs 2018, Cuma 06:32

     


İzmir İlinden bir çok okulun katıldığı, Bayraklı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda Şehit Çavuş Bülent Kula İlkokulu koridor ve mangala alanlarında katılarak, iki alanda da çekişmeli mücadelelerle 41 okul arasından 3.lük ödülünü kazandı.

Bayraklı ilçesinde bulunan Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu, Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu, Osman Faruk Verimer İlkokulu ve Demokrasi İlkokullarında gerçekleştirilen İlkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda davetliler katıldı.

Turnuvada Mangala, Eşleştirme Oyunu, Üçtaş, Türk Daması ve Koridor oyunları oynandı. Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı oyunlara Aliağa Şehit Çavuş Bülent Kula İlkokulu koridor ve mangala alanlarında katılarak, iki alanda da çekişmeli mücadelelerle 41 okul arasından 3.lük ödülünü kazandı.

Yarışma esnasında göstermiş oldukları gerek centilmenlikleri gerekse saygın duruşlarıyla Aliağa İlçesini ve okullarını en iyi şekilde temsil eden Şehit Çavuş Bülent Kula İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri ödülü okullarına teslim ederek, başarılarını arkadaşlarıyla gururla paylaştılar.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler