30 Haziran 2025, Pazartesi

MUTLULARIN MUTLU GÜNÜ

19 Haziran 2007, Salı 00:00

     


Aliağa'nın en eski beyaz eşya satıcılarından Mutlu Mağazaları'nın sahibi Süleyman Mutulu ve oğlu Şenol Mutlu, Fevzipaşa Caddesinden sonra ikinci mağazalarını İstiklal Caddes’de Cumartesi günü açtılar.Aliağa EKSPRES

Cumartesi günü İstiklal Caddesi üzerinde, Kaya Sitesi karşısında hizmete giren mekanın açılış kurdelasını CHP İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren ve CHP İlçe Başkanı Turgut Oğuz, DSP İlçe Başkanı Varol Gürbüz ve ANAVATAN İlçe Başkanı İbrahim Güngör birlikte kestiler.

Eski İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Özdemir'in yanısıra çok sayıda seçkin bir davetli toplulğunun katıldığı açılışta konuşan CHP İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, iş adamlarının seçim dönemlerinde yatırım yapmaktan, yeni işyeri açmaktan çekindiğini belirterek, böylesi bir dönemde mekan açma cesareti gösterdikleri için Süleyman Mutlu ve Şenol Mutlu'yu kutladığını söyledi.

Hakkı Ülkü konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; "Milletvekilliği dönemi sona erdiğine göre bundan sonra yapılacak olan iş; şimdilik bu tip dükkanları açmak ve nikahlarda şahitlik yapmak olacaktır. Birinci iş bu ikinci iş ise; tüm özlediğim dostlarla zaman zaman bir araya gelebilmek. Bu kadar kritik bir dönemde, yani seçimlerin olduğu zamanlar hep durgunluk dönemi yaşanır ve bu dönemlerde dükkan açmak oldukça zordur. Nevi, türü ne olursa olsun. Ama buna rağmen kendilerine güvenen ve başka yerlerde de göstermiş olduğu başarısını burada da sürdürmek isteyen Süleyman Mutlu ve oğlu Şenol Mutlu böylesine bir dükkan açma cesaretini göstermiş, bizleri bir araya getirmişlerdir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu bir araya gelişi aynı zamanda sadece kendim olarak değil, diğer siyasi partilerin temsilcileri de var burada Turgut Oğuz, İbrahim Güngör, Varol Gürbüz ve Hüseyin Ekren bu mağazanın açılışını onlarla birlikte gerçekleştirmek istiyorum" diyerek, açılış kurdelasını birlikte kestiler.BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜNÜN İLKLERİNDEN

Aliağa'da belaz eşya ve mobilya sektöründe ilk mağaza açınlardan olan Mutlu Mağazalarının sahibi Süleyman Mutu ve oğlu Şenol Mutlu, bayisi oldukları ürünlerin İstiklal Caddesi üzerinde bir mağazası bulunması gerektiği için ikinci mağazayı açtıklarını söylediler.Şenol Mutlu, İstiklal Caddesi üzerinde açmış oldukları ikinci mağazalarında; başta Phılıps olmak üzere A'dan Z'ye her türlü beyaz eşyanın satışını yaptıklarını belirterek, "30 yıllık deneyimimizle Aliağalıların güvenine layık olmayaçalışacağız. Açılışımıza katılan ve 30 yıldır bize güvenen tüm Aliağalılara teşekkür ediyoruz" dedi.







 
Son Eklenen Haberler