131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA PTT YETERSİZ KALIYOR

23 Ağustos 2016, Salı 06:39

     


PTT Aliağa'da yaşanan yoğunluk sıkıntısı ilçe halkının tepkisine yol açıyor. Her gün binlerce vatandaşa hizmet vermeye çalışan PTT´de saatlerce sıra bekleyen ilçe halkı yaşadıkları sıkıntının çözülmesini istiyor.

Posta, telgraf, telefon, internet, para transferi, posta çeki, havale, western union, sigorta ve fatura tahsilatı gibi birçok hizmetin verildiği Aliağa PTT'ye her gün çok sayıda vatandaş işlemleri için başvuruyor. E-devlet Şifresi için müracaat eden çok sayıda vatandaş da kuyrukların uzamasına neden oluyor. E-devlet şifresinin sadece PTT'den alınıyor olması ayrıca maaşlarını almak isteyen emeklilerin de Aliağa Postanesi'ne yönelmeleri yoğunluğun artmasına yol açıyor.

VATANDAŞ SAATLERCE SIRA BEKLİYOR

PTT Aliağa Şubesi'nde henüz sabah saatlerinde adım atacak yer kalmazken, yüzlerce kişi çok kısa süren işlemini yapmak için saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor. Bu sıkıntılı tablo karşısında vatandaş isyan ederken, PTT personeli ise yoğun mesaileri boyunca ilçe halkının işlemlerini yapmak için çabalıyor. Mesai başlamadan kapısında başlayan kuyrukların caddeye uzandığı postanede verilen hizmet, nüfusu her geçen gün artan Aliağa'nın ihtiyacını karşılamaya yetmiyor. Personel sayısının yetersiz kaldığı şubedeki soruna çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, saatlerini postanede sıra bekleyerek geçirmek istemediklerini dile getirdiler. (EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler