22 Ekim 2024, Salı

“Radikal Kurs” Aliağa’da

31 Mayıs 2024, Cuma 07:53

     


Eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Ali İhsan Bostancıoğlu ve Hasan Gönç’ün ortak girişimiyle kurulan Aliağa Radikal Kurs Merkezi hizmete açıldı.

Radikal Kurs, eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Ali İhsan Bostancıoğlu ve Hasan Gönç tarafından, İstiklal Caddesi, Alp Oğuz Anadolu Lisesi karşısında hizmete açıldı. Kurumun açılışına; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

HASAN GÖNÇ: “RADİKAL’İN GÜCÜYLE KENDİ EĞİTİM TECRÜBELERİMİZİ BİRLEŞTİRDİK”

Radikal Kurs Aliağa Kurucu Temsilcisi Hasan Gönç, kurumun açılışında yaptığı konuşmada, Aliağa’nın en büyük kurs merkezi olan Aliağa Radikal Kurs Merkezi’nin 800 metrekare kullanım alanının bulunduğunu ve 2 kattan oluştuğunu belirterek, “Kurumumuzda her biri teknolojik donanıma sahip sınıflarla birlikte 2 adet konforlu kütüphane, birebir derslikler, teras, öğrenci yaşam alanları, öğretmenler odası, iki adet modern rehberlik odası, halkla ilişkiler odası bulunuyor. Tüm sınıf, kütüphane ve öğrenci yaşam alanlarımız klimalı. Çok sayıda kamera ile 24 saat içeriden ve dışarıdan izlenen kurumumuz yeterli internet ağına sahip. Binamız deprem yönetmeliğine uygun yapılmış olup kurs merkezimizde yangın güvenlik sistemi de kurulu. 2002 yılından beri hizmet veren, Türkiye’de eğitimde en öncü ve dinamik yapıya sahip olan Radikal Eğitim Kurumları ile Franchise anlaşması yaparak markanın gücüyle kendi eğitim tecrübelerimizi birleştirdik. Merkezi sınav sürecinde en etkili eğitim planlaması ve alanında tecrübeli eğitim kadromuz ile sevgili öğrencilere katkı vereceğiz” dedi.

ALİ İHSAN BOSTANCIOĞLU: “ÖĞRENCİLERİMİZİ ‘RADİKALLİ’ OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Kurum Müdürü Ali İhsan Bostancıoğlu ise “Değerli öğrencilerimize yeni bir dünya, yeni ufuklar ve farklı bakış açıları kazandıran, uygun ortam ve zengin olanaklara sahip Radikal Aliağa Kurs Merkezi’mizde öğrencilerimizle başarı hikâyemizi sürdürecek olmanın, merkezi sınav sürecinde hedeflerini gerçekleştirme inancı ve heyecanıyla herkese ‘Merhaba’ diyor, ‘Hoş Geldiniz’ demek için sizleri sabırsızlıkla ziyaretimize bekliyoruz. 2002’den bugüne her zaman olduğu gibi sürdürülebilir bir başarı için değerli veli ve öğrencilerimizi Atatürk Mahallesi, İstiklal Caddesi, Alp Oğuz Anadolu Lisesi karşısında ‘Radikalli’ olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

UZMAN VE YETKİN ÖĞRETMEN KADROSUYLA…

Her biri alanında uzman ve yetkin öğretmen kadrosuyla hizmet verecek olan Aliağa Radikal Kurs Merkezi’nde; haftanın her günü 21.00’e kadar açık, kişiye özel, konforlu kütüphane hizmeti, yapay zekâ destekli ölçme değerlendirme ve öğrenci-veli bilgilendirme sistemi, sınav gruplarına 2 haftada bir zümre başkanları tarafından hazırlanan temel-orta- zor düzeyde 64 sayfalık 400 sorudan oluşan ödev föyleri, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre kendilerinin www.radikalbirebir.com web adresi üzerinden randevu alarak eksiklerini gidermeye dönük birebir ders sistemi, yapay zekâ destekli analizlerden sonra öğrencilerin eksik konularından online deneme sınavı oluşturma, yüzbinlerce yeni nesil soru ile seviyeye özel oluşturulabilecek testler, Türkiye’nin en seçkin yayınlarına dijital ortamda ücretsiz ulaşabilme imkânı, öğrencilerin çözemediği soruları çözdürdüğü sınırsız online bire bir destek sistemi, her dersten Radikal Yayınları’nın yeni nesil soru bankası ve konu anlatım fasikülü, sınıf düzeyine göre en az 25 ila 70 adet Türkiye geneli yeni nesil sorulardan oluşan Radikal Yayınları ve en çok tercih edilen diğer yayınlardan oluşan deneme sınavları, rehber öğretmen tarafından en az iki haftada bir kişiye özel ders programı hazırlama ve rehberlik görüşmesi, yıl boyunca en az 4 adet öğrenci veli bilgilendirme semineri, yurtdışı eğitimi danışmanlık hizmeti ve öğrenci motivasyon etkinlikleri gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ)

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler