131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

AK KADINLARDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

19 Haziran 2021, Cumartesi 06:29

     


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "Kan Ver Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı da kan bağışı etkinliği düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi’nin aldığı kararla, Türk Kızılayı’nın azalan kan stoklarına dikkat çekmek ve kan bağışının önemine vurgu yapmak adına 81 ilde eş zamanlı kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Bu kapsamda AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı da ilçede kan bağışı kampanyası düzenledi. Demokrasi Meydanı’nda bulunan Türk Kızılayı’nın kan bağışı aracına giden AK Partili kadınlar burada kan bağışında bulundular.

“Kan Ver Can Ol, Kan Ver Nefes Ol”

Düzenlenen kan bağışı kampanyasına AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve ilçe kadın kolları üyelerinin yanı sıra, partililer ve vatandaşlar da destek verdi. Düzenlenen kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak açıklamada bulunan Şule Akman Yıldırım, “Partimizin Kadın Kolları Genel Merkezi, 81 ilde ‘Kan Ver Can Ol, Kan Ver Nefes Ol’ sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı. Biz de AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak, Türk Kızılayı’nın kan stoklarının tükenmemesi için destek vermek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Pandemi sürecinde de kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik. Duyarlılık gösterip kan bağışı kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler