131019098
30 Nisan 2024, Salı

Güç: “Onurlu mücadelemiz devam edecek”

4 Nisan 2024, Perşembe 06:31

     


CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, parti ilçe binasında yaptığı açıklamayla yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Güç, “Halkımız için onurlu mücadelemiz devam edecek” dedi.

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından partisinin ilçe binasının önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Güç’ün açıklamasında CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, CHP Aliağa Belediye Meclis Üyeleri ve partinin ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili ile vatandaş hazır bulundu.

“Yaptığımız siyaset halkımızda yankı buldu”

Seçim günü ilçe yöneticileri ve görevlilerle birlikte sandık sonuçlarını titizlikle incelediklerini kaydeden CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Sandıklara itirazlarımızı gerçekleştirdik. Ancak seçim şu anki tabloda bizim oy oranımız yüzde 44.38, rakibimizin oy oranı yüzde 46.72 olarak sonuçlanmış gibi duruyor. Seçim sonuçları her ne kadar meydanlarda bir zafer olarak kutlanmış olsa da yüzlerce arkadaşlarımızın emekleriyle sokak sokak, kapı kapı dolaşarak yaptığımız siyaset halkımızda yankı bulmuştur.” Dedi.

“CHP burada ve dimdik ayakta”

Çok güçlü, yıkılmaz denen kalede, 2 ay gibi kısa bir sürede, kentin sorunları ve toplumun talepleri doğrultusunda Aliağa’da yepyeni, halka dönük bakış açısıyla, tüm toplumun özlem duyduğu siyaseti insan ayırt etmeden gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Güç, “Bundan sonraki süreçte de halkımızı asla yalnız bırakmadan, kentimize hizmet etmeye, yanlışa yanlış demeye, yoksulun garibanın yanında olmaya, çocuklarımız için çalışamaya, gençler için üretmeye, kadınlarımızın gururla yanlarında yürümeye, yaşlılarımızın evlatları olmaya, tüm kesimler için eşitlikçi bir anlayış ile siyaset yapmaya devam edeceğiz. Kentimizin parsel parsel satılmasına izin vermeyeceğimizi, bunun için mücadelemizi halkımızla beraber omuz omuza gerçekleştireceğimizi,  kentimizin geleceğini asla ve asla rant odaklarına bırakmayacağımızı buradan ilan ediyorum. CHP buradadır ve dimdik ayaktadır” ifadelerini kullandı.

“Halkımızın bize gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederiz”

Ülkeye yayılan değişim rüzgârlarıyla umutlarının yeşerdiğini vurgulayan Çağatay Güç, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, genel başkanımız Özgür Özel ile birlikte partimizden başlayarak tüm ülkemize yayılan değişim rüzgârlarıyla umutlarımız yeşerdi. Mustafa Kemal Atatürk ve düşünce arkadaşlarının önderliğinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi ile ilk yüzyılımızda olduğu gibi ikinci yüzyılımızda da kuruluş felsefesine uygun olarak büyük bir sorumluluk bilinci ile yurttaşlarımızı refaha kavuşturacak, ülkemizi içinde bulunduğu durumdan çıkartacaktır.  Halkçı ve dürüst belediyecilik Türkiye’de galip gelmiştir. Hiçbir kişisel başarının bu büyük başarıdan daha değerli olmadığının bilinciyle, Aliağalı hemşehrilerimizin partimize ve bizlere olan güvenine her zaman sahip çıkacağız. Halkımızın bize gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederiz.” Dedi.

“Sizlerle birlikte yol yürümek benim için bir onur”

Çağatay Güç, Türkiye’nin artık kişisel çıkarcı zümrelerin değil halkçı, haktan yana, eşitlikçi, adil, huzurlu bir siyaset anlayışı için taraf olduğunu belirterek, “Türkiye artık umut dolu yılların ve huzurlu bir toplum yapısının egemen olduğu bir ülke olma yolunda ilerleyecektir. Sevgili Aliağalılar, seçim süresince yanımda olan, desteklerini hiç esirgemeyen başta sevgili eşim ve biricik kızım olmak üzere, genel başkanımız Sayın Özgür Özel’e, büyükşehir belediye başkanımız Sayın Cemil Tugay’a, bölge milletvekillerimize, il ve ilçe örgütümüze, özellikle büyük fedakârlık gösteren Aliağa kadın kolları ve gençlik kollarımıza ve tüm partililerimiz ile birlikte bana oy veren, ya da vermeyen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte yol yürümek benim için bir onur. Halkımız için onurlu mücadelemiz devam edecek.” Diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler