İnan, "İzmir’in gençleri için mücadele edeceğiz"
17 Nisan 2023, Pazartesi 06:49Tweet |
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK Temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi. İnan programda yaptığı konuşmada, “İzmir’in evlatları daha ferah bir ortamda eğitim hayatlarına devam etsinler diye mücadele edeceğiz.” Dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK Temsilcileriyle birlikte katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, İzmir belediyelerinin gençlik anlamında gerçek anlamda yaptıkları bir tane bile icraatın olmadığını kaydederek, “Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın, Bayraklı’ya bakın, Karabağlar’a bakın. Yerel yönetimlere ait gençlerin 7/24 çalışabileceği bir tane kütüphane yok, gençlik merkezi yok” dedi.
“Gelecek kuşaklar vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek”
STK ve Vakıfların genç kuşaklar için öneminden bahseden İnan, “Gerek ilkokulda gerek lisede gerek üniversitede bize sahip çıkan, bizle yakından ilgilenen birçok vakıf yöneticimiz var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Nice öğrencilerimize, gençlerimize bu dernek ve vakıflarımız çok güzel hizmetler yaptı. Bu gençlerimiz şimdi Türkiye’nin dört bir yanında hizmet ediyor. İnşallah sizlerin bu çabaları sayesinde bizden sonraki gelecek kuşaklar sizin vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek.”
“Mehmet Kasapoğlu İzmir’imiz için çok büyük bir şans”
İki senedir Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve Türkiye’nin dört bir yanını dolaştığını ifade eden İnan, “Biz bu şehirde, İzmir’de yaşıyoruz. İstanbul’da, Ankara’da ve daha birçok şehirde gençler için yapılmış çok güzel hizmetler gördük. Bugün İzmir’e bakıyoruz; 7/24 çalışan bir tane kütüphane yok. Yerel yönetimlere ait bir tane Gençlik Merkezi göremezsiniz. Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın. Belediyelerin gençlik anlamında yapılmış bir tane icraatı yok. İstanbul’a Fatih Belediyesi’nde 11 tane, tam teçhizatlı, ultra teknolojik kütüphane var. Biz İzmirli olarak, Siverekli genç bir kardeşiniz olarak düşündüm. Fatih’te 11 tane kütüphane var, İzmir’de belediye tarafından yapılmış bir tane bile kütüphane yok. Bu şehirde bizler yaşıyoruz. Diğer şehirlerimiz her alanda yerel yönetimler mücadelesi verirken biz burada şehircilikte gençliğe kadar birçok alanda geri plandayız. Bunu İzmir’den çıkmış ve 2 senedir 81 ilin tamamını dolaşmış bir genç olarak söylüyorum. Bu nedenle Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu İzmir’imiz için çok büyük bir şans.” dedi.
“İzmir’de gençler çok büyük bir yatırım alacak”
“Bu dönem Sayın Bakanımızla birlikte en fazla İzmir’in gençleri için, İzmir’in evlatları daha ferah bir ortamda eğitim hayatlarına devam etsinler diye mücadele edeceğiz. İzmir’de inşallah gençler çok büyük bir yatırım alacak. Bu yatırımları İzmirli gençlerimize armağan edeceğiz.” diye sözlerine devam eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, “Bizler seçim döneminden seçim dönemine giden bir parti veya milletvekili adayı hiçbir zaman olmadık. Biz her zaman sokakta, caddede, evimizce eşrafımızda bir ve beraber olan çok güçlü bir hemşeri grubuyuz. Türkiye Yüzyılı siz değerli hemşerilerimizle birlikte gerçekleşecektir.” ifadelerini kullandı.
(SAMİYE ÖZTÜRK)

Aliağa’nın tanınmış esnafından İsa Özbek, 2026 yılında yapılacak Aliağa

Aliağa, Dikili ve Menemen’de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 4 kilo

Tüpraş, Avrupa Komisyonu’nun Ufuk Avrupa Programı kapsamındaki Ar-Ge projesi

Onun yazın serüveni sadece bireysel bir yolculuk değil, aynı zamanda öğrencilerine,

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Mobil İstihdam Aracı uygulaması,

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Üst Yöneticisi (CEO) Murat Çiftçi,

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurulu, 27 Eylül’de

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2026 faaliyet takviminde yer alan 3.

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TDİOSB) altyapı

Aliağa’nın kurtuluşunun 103. yılı kutlamaları kapsamında açılacak “Zamanın

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, kendi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Yeni Şakran’ın kanalizasyonunu yapmak için

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, basit usul vergi sisteminin

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, seçilmesi

365 Gün Engelliyiz Platformu üyeleri, ulaşımda kesintisiz erişim için

İzmir Büyükşehir Belediyesi, personel alımlarında yeni bir sistem başlatıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut ulaşım sorunlarını tespit etmek, ihtiyaçları

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU)

Aliağa Petkimspor, Karatay Belediyespor Basketbol Takımında forma giyen 2007 doğumlu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü,

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Bu içerikte farklı özel güvenlik kıyafetleri modellerini, kullanım

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li belediyeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okul aile birliklerinin talepleri doğrultusunda

CHP’de olağanüstü kurultay ile hâlihazırda devam eden olağan

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nde düzenlenen toplantıda, acente

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, Aliaport Deniz

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nde delege seçimleri sona erdi. Şube

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Okul Aile Birliklerine Destek Projesi kapsamında

İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda bugün (8 Eylül) itibariyle

“Türkiye ve Azerbaycan 4. Enerji Forumu” katılımı kapsamında İzmir’de

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2026 eğitim öğretim yılında 9 bin