İnan, "İzmir’in gençleri için mücadele edeceğiz"
17 Nisan 2023, Pazartesi 06:49Tweet |
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK Temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi. İnan programda yaptığı konuşmada, “İzmir’in evlatları daha ferah bir ortamda eğitim hayatlarına devam etsinler diye mücadele edeceğiz.” Dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK Temsilcileriyle birlikte katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, İzmir belediyelerinin gençlik anlamında gerçek anlamda yaptıkları bir tane bile icraatın olmadığını kaydederek, “Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın, Bayraklı’ya bakın, Karabağlar’a bakın. Yerel yönetimlere ait gençlerin 7/24 çalışabileceği bir tane kütüphane yok, gençlik merkezi yok” dedi.
“Gelecek kuşaklar vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek”
STK ve Vakıfların genç kuşaklar için öneminden bahseden İnan, “Gerek ilkokulda gerek lisede gerek üniversitede bize sahip çıkan, bizle yakından ilgilenen birçok vakıf yöneticimiz var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Nice öğrencilerimize, gençlerimize bu dernek ve vakıflarımız çok güzel hizmetler yaptı. Bu gençlerimiz şimdi Türkiye’nin dört bir yanında hizmet ediyor. İnşallah sizlerin bu çabaları sayesinde bizden sonraki gelecek kuşaklar sizin vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek.”
“Mehmet Kasapoğlu İzmir’imiz için çok büyük bir şans”
İki senedir Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve Türkiye’nin dört bir yanını dolaştığını ifade eden İnan, “Biz bu şehirde, İzmir’de yaşıyoruz. İstanbul’da, Ankara’da ve daha birçok şehirde gençler için yapılmış çok güzel hizmetler gördük. Bugün İzmir’e bakıyoruz; 7/24 çalışan bir tane kütüphane yok. Yerel yönetimlere ait bir tane Gençlik Merkezi göremezsiniz. Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın. Belediyelerin gençlik anlamında yapılmış bir tane icraatı yok. İstanbul’a Fatih Belediyesi’nde 11 tane, tam teçhizatlı, ultra teknolojik kütüphane var. Biz İzmirli olarak, Siverekli genç bir kardeşiniz olarak düşündüm. Fatih’te 11 tane kütüphane var, İzmir’de belediye tarafından yapılmış bir tane bile kütüphane yok. Bu şehirde bizler yaşıyoruz. Diğer şehirlerimiz her alanda yerel yönetimler mücadelesi verirken biz burada şehircilikte gençliğe kadar birçok alanda geri plandayız. Bunu İzmir’den çıkmış ve 2 senedir 81 ilin tamamını dolaşmış bir genç olarak söylüyorum. Bu nedenle Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu İzmir’imiz için çok büyük bir şans.” dedi.
“İzmir’de gençler çok büyük bir yatırım alacak”
“Bu dönem Sayın Bakanımızla birlikte en fazla İzmir’in gençleri için, İzmir’in evlatları daha ferah bir ortamda eğitim hayatlarına devam etsinler diye mücadele edeceğiz. İzmir’de inşallah gençler çok büyük bir yatırım alacak. Bu yatırımları İzmirli gençlerimize armağan edeceğiz.” diye sözlerine devam eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, “Bizler seçim döneminden seçim dönemine giden bir parti veya milletvekili adayı hiçbir zaman olmadık. Biz her zaman sokakta, caddede, evimizce eşrafımızda bir ve beraber olan çok güçlü bir hemşeri grubuyuz. Türkiye Yüzyılı siz değerli hemşerilerimizle birlikte gerçekleşecektir.” ifadelerini kullandı.
(SAMİYE ÖZTÜRK)

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin sosyal konut projesinin ilk

GEMİSANDER’in olağanüstü genel kurulu 27 Mayıs’ta yapılacak.

Aliağa’da Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü

Aliağa'da, Petkim Kavşağı ile Plajlar Kavşağı arasında hız sınırı 50 km olarak

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 11 Mayıs Pazar günü “Anneler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturması

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nda, CHP’li Meclis

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tire ilçesi Karateke

İzmir'deki balıkçı barınaklarında sahipsiz, kayıtsız ve hurda tekneler,

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta sezonu yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayarak 2.Lig’e

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması

Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla, 19 Mayıs’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda

Aliağa Beşkardeş Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Medine

Bu yazıda, boşanma sürecine ilişkin temel bilgileri adım adım ve kapsamlı şekilde

TikTok, sadece kendi başına dans edip video çekmekten ibaret değil. Bazen birine

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Şimşekler Ailesi’nden Abdülkerim

Aliağa Belediyesi, yapılan denetimlerde Aliağa Gemi Söküm Bölgesinde

Aliağa Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı bu akşam yapılacak. Aliağa

2. Kuzey Ege Spor Oyunları 12-17 Mayıs'ta düzenlenecek. Etkinlikte; Aliağa,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, olası bir afet sonrasına yönelik stratejilerini

Honda, Aliağa’da motosiklet üretim tesisi kurmak üzere harekete geçti.

Aliağa Limanı'ndaki "rüşvet" iddialarına ilişkin 68 sanık hakim

CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak ve Halkçı Liseliler

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı

Aliağa Belediyesi, vatandaşların imar ile ilgili işlemlerini kolaylaştıracak E-İmar

SOCAR Türkiye Aliağa Çayağzı Sosyal Tesisleri’nin temel atma töreni

TİS sürecinde tıkanıklık yaşayan Ravago işçileri eylemlerine devam ediyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi tarafından düzenlenen resim, şiir

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) uygulamasına ilişkin

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Nesine 3.Lig 3.Grupta namağlup şampiyon olarak tarihinde ilk kez 2.Lige yükselme

İstanbul’da hızla devam eden kentsel dönüşüm projeleri, birçok

Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde yaşanan tıkanıklık nedeniyle